free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Πήραμε νίκη διπλής αξίας»

Στη σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης επί του Πανερυθραϊκού αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαίδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

Χαρακτήρα πρωταθλητή έδειξε ο ΑΟ Χαϊδαρίου επικρατώντας δύσκολα με 2-1 στην έδρα του Πανερυθραϊκού.

 

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και παράλληλα να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την απαιτητική συνέχεια.

Ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Παπαρούνης έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του κυρίως για το γεγονός ότι έβγαλαν αλώβητοι μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, σημειώνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Χολαργό, ΑΕ Χαλανδρίου και Πανερυθραϊκό αντίστοιχα:

 «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία έχει διπλή αξία για την ομάδα μας. Καταρχήν, διότι επιτεύχθηκε απέναντι ενός πολύ σπουδαίου αντιπάλου, με τη ποιότητα, αλλά και τις υψηλές παραστάσεις του Πανερυθραϊκού που διαθέτει έναν πολύ επιτυχημένο κι αξιόλογο προπονητή, τον Αντώνη Τσιμπάκη και σε μία δύσκολη έδρα και δεύτερον, διότι κατάφεραν να βγουν αλώβητοι από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Διάστημα, όπου δώσαμε τρεις πολύ καθοριστικούς αγώνες και καταφέραμε να κερδίσουμε και τους τρεις ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Παπαρούνη, για να προσθέσει:

«Είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά και εκμεταλλευθήκαμε τις καλές στιγμές που μας παρουσιάστηκαν προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς Είμαστε παρόντες σ’ ένα  αγωνιστικό μαραθώνιο, όπου θα πρέπει να δείξουμε σταθερότητα, ώστε να φτάσουμε εκεί όπου όλοι έχουμε θέσει ως στόχο. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Φωστήρα. Θα προεοτιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί και όσο το δυνατόν πι έτοιμοι.»

 

 

 

Related posts

Μητρούσης: «Αποδώσαμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά»

Kώστας Παλαιολόγος

Γεωργουδάκης Γιάννης | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ (2 γκολ)

admin

Σαν… σίφουνας πέρασε από το Ρουφ ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

abola10