free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Μας επηρέασε ο κακός αγωνιστικός χώρος»

Στα αίτια που ανάγκασαν την ομάδα του στην ισοπαλία απέναντι στον Αθηναϊκό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής. 

 

 

Σε ισοπαλία 1-1 από τον μαχητικό Αθηναϊκό υποχρεώθηκε στον Βύρωνα ο Ολυμπιακός Λιοσίων χάνοντας τη δυνατότητα  να παραμείνει στην κορυφή του πρώτπου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» επηρεάστηκαν από το δύσκολο τερέν, με άμεση συνέπεια να μην πιάσουν απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων. Κάτι το οποίο επεσήμανε ο τενχικό ηγέτης Λεωνίδας Σμυρνής: 

«Στον Βύρωνα θεωρώ ότι επηρεαστήκαμε απο τον κακό αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε μία απίστευτη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό με τον Καραχάλιο, αλλα στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό που θέλαμε. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια να βρεθούμε πίσω στο σκορ . Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε και τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο να πιάσουμε απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων. Θεωρώ ότι από την στιγμή, όπου γενικότερα ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, είναι προτιμότερο να μην το χάσεις. Ο Αθηναϊκός φάνηκε αρκετά ανταγωνιστικός» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει: 

«Εμείς δεν παρεκκλίνουμε των στόχων μας. Θα επιδιώξουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή μέχρι τέλους και να  διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η προσοχή μας έχιε επικεντρωθεί στην προσεχή αναμέτρηση με την Τερψιθέα, ενώ ακολουθεί και μία ιδιαίτερα σημαντική τετράδα αγώνων, όπου θα επιδιώξουμε το απόλυτο»

 

 

 

 

Related posts

Τα Βριλήσσια στην Α’ ΕΠΣΑ!

abola10

Ρουφ-Μικρασιατικός 4-2

Abola Team 3

“Τσίμπησε” βαθμό στο Βύρωνα ο Κένταυρος Βριλησσίων

abola10