free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

“Τσίμπησε” βαθμό στο Βύρωνα ο Κένταυρος Βριλησσίων

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Αθηναϊκού με τον Κένταυρο Βριλησσίων για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄Ε.Π.Σ.Α. Ένα αποτέλεσμα που όπως κύλησε το παιχνίδι αφήνει ευχαριστημένη την ομάδα των βορείων προαστίων καθώς ο Αθηναϊκός σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε στο 3΄ όταν το σουτ του Βελλή ΄΄μπλόκαρε΄΄ ο Κανελλόπουλος ενώ στο 10΄ ο Ερέκι έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς μετά από ωραία ενέργεια σούταρε λίγο άουτ. Στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τον Μανωλικίδη όταν μετά από σέντρα ο Παπαγεωργίου πλάσαρε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 44΄ ο Σκούμας πάσαρε στον Ερέκι που σούταρε άουτ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄ ο Φυσσαράκης έβγαλε μια καταπληκτική μπαλιά στο Σκούμα ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κανελλόπουλο. Η μεγαλύτερη φάση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 57΄ όταν ο Μανωλικίδης πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά του Χαλκιόπουλου.
Τρία λεπτά αργότερα ο Αθηναϊκός είχε δοκάρι όταν η σέντρα σουτ του Σκούμα βρήκε το οριζόντιο και 3 λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ καθώς μετά από σέντρα του Ερέκι αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στα υπόλοιπα λεπτά ακολούθησε κυρίως παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Πολύ καλή διαιτησία των Χριστοδούλου, Νταρακλίτση και Κονισπολιάτη.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μανωλικίδης, Τσολάκος, Φυσσαράκης, Ζάχος, Βασιλείου, Λαζάρου (Αγγελόπουλος 46΄), Τσονάκης (Οικονόμου 70΄), Βελλής, Στρατιδάκης, Ερέκι, Σκούμας.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θεοδωρίδης Θ., Κοντογιάννης, Χαλκιόπουλος, Τσιπούρας, Κολιός, Σέιτι (Ελεζάι 90+2΄), Μανίκας, Δέτσης (Κουλιούρης 81΄), Πιπεράς Σπ. (Σκεντεράι 90΄), Πιπεράς Ι., Παπαγεωργίου (Θεοδωρίδης Γ. 64΄).
  • Η περιγραφή του αγώνα είναι από τον Αντώνη Βασιλακάκη.

Related posts

Με δύο γρήγορα γκολ από ασίστ του Χατζή και με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του Κουνάδη το Ρουφ 2-1 την Δόξα Βύρωνος (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Χρόνης Ανδρέας (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Δουλεύουμε μόνο για την άνοδο”(vid)

abola10

Πάει… αγριεμένη στα μπαράζ η Θύελλα Ραφήνας!