free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινλανδία – Ελλάδα: Οριακό παιχνίδι για την Εθνική και τον Σκίμπε

Η Εθνική Ελλάδος θέλει την νίκη σήμερα στο Τάμπερε, απέναντι στην οικοδέσποινα Φινλανδία, ώστε να την πιάσει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της League C του Nations League.

 

Το «κεφάλι» του παίζει και ο Γερμανός ομοσπονδιακός μας προπονητής Μίκαελ Σκίμπε, καθώς οι τελευταίες κακές εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τον έχουν «στριμώξει» για τα καλά.

Στα αγωνιστικά, ο Σκίμπε δεν υπολογίζει τον Κουρμπέλη ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στην Ουγγαρία με τον Τζιόλη να είναι ο επικρατέστερος να πάρει την θέση του. Αυτή λογικά αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή με τον Μπάρκα κάτω από τα γκολπόστ και αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μπακάκη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τσιμίκα. Ζέκα και Τζιόλης θα είναι τα δύο χαφ, με τους Μπακασέτα, Φορτούνη και Πέλκα πίσω από τον Μήτρογλου.

Από την πλευρά της η Φινλανδία θα στηριχτεί άλλη μια φορά στον επικίνδυνο Πούκι ο οποίος είναι σε τρομερή κατάσταση. Ο Μάρκου Κανέβα αναμένεται να παρατάξει τους εξής έντεκα: Χραντέτσκι, Γκράνλουντ, Τοΐβιο, Αρατζούρι, Ραΐταλα, Λουντ, Σπαρβ, Σούλερ, Σοΐβι, Τουόμινεν, Πούκι

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

1. Φινλανδία 9 (3-0)
2. Ελλάδα 6 (3-2)
3. Ουγγαρία 3 (2-3)
4. Εσθονία 0 (0-3)

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και μεταδοθεί τηλεοπτικά από Cosmotesport1 και Epsilon TV.

Πηγή: neaselida.gr

Related posts

Ο Ουάρντα έβαλε «φρένο» στην ΑΕΚ!

Kώστας Παλαιολόγος

Απόλυση που προκαλεί ΣΟΚ στην Premier League!

Abola Team 3

ΖΩΦΡΙΑ: Θέλει να διατηρήσει το απόλυτο…

Abola Team