free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Οργή για τη διαιτησία από το Γέρακα!

Βράζουν στην ομάδα της νοτιονατολικής Αττικής από την αντιμετώπιση της διαιτησίας!

 

Μάλιστα η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση την οποία και υπογράφει ο πρόεδρος, Γιώργος Μάρας:

Πιο αναλυτικά: “Ασχολούμαι τα τελευταία πέντε χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αρχή μου ήταν με το να μην γίνομαι γραφικός!! Και να διαμαρτύρομαι για τις αποφάσεις ορισμού διαιτητών από τους παράγοντες της Ένωσης και την συμπεριφορά των διαιτητών στους αγώνες της ομάδας μου. Όμως πλέον το ποτήρι ξεχείλισε, δεν πάει άλλο με τους τους απίθανους και τους άσχετους που διευθύνουν αγώνες. Έχουν γίνει πλειοψηφία. Δεν σέβονται τον κόπο και τα χρήματα που δίνουμε σαν ομάδα, δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι ερασιτέχνες κάνουν αυτό που αγαπούν. Για να παίξουμε μπάλα δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο που είναι το 50-50 από τους διαιτητές στους αγώνες της ομάδας μας.
Δυστυχώς με την κακή ποιότητα διαιτησίας που υπάρχει, τα πράγματα δείχνουν ότι θα χειροτερέψουν και είναι κρίμα να θρηνήσουμε κάποιο θύμα εξ αιτίας της ανικανότητας τους.

Υπόμνημα 1 για όλα τα παραπάνω υπάρχουν βίντεο της ομάδας μας που τα δείχνουν.
Υπόμνημα 2 θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου, που παρόλο στον χθεσινό αγώνα έμεινε από τριάντα με δέκα παίκτες (αποβολή του παίκτη μας Καρποντίνη ο οποίος δέχτηκε δεύτερη κόκκινη σε τέσσερις αγώνες της ομάδας μας, ο παίκτης που έχει παίξει ακόμη και στη Β΄ Εθνική κατηγορία και δεν έχει πάρει κόκκινη κάρτα, προφανώς γιατί οι διαιτητές της Β΄ Εθνικής είναι κακοί; Η γιατί με την συμπεριφορά τους και τις αποφάσεις τους δεν τον εκνεύριζαν;) Παίξαμε την μπάλα μας, είχαμε πέντε-έξι ευκαιρίες για γκολ ενώ δεν απειληθήκαμε καθόλου.

Μπράβο στα παιδιά μου, συνεχίστε τη καλή δουλειά που κάνετε και πλέον πρέπει να νικάτε εκτός από την αντίπαλη ομάδα και την διαιτησία”!

 
 

 

 

Related posts

Ο ΑΟ Άρτεμις συγχαίρει την Θύελλα Ραφήνας για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Ισοπαλία στην Ανάβυσσο, 1-1 ο Σαρωνικός με τον Εθνικό Νέας Μάκρης

Abola Team 2

ΑΟ Άρτεμις-Νίκη Δροσιάς 1-0

Abola Team 3