free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Θησέα – ΑΟ Άρτεμις

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς με αποβολή, χαμένο πέναλτι και… φωνές

 

 

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ – ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η μονομαχία των νεοφώτιστων Θησέα – ΑΟ Άρτεμις. Οι δύο ομάδες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς με αποβολή, χαμένο πέναλτι και… φωνές για τη διαιτησία.

Ήταν μια αναμέτρηση, πάντως, με ένταση πάθος και καλό ρυθμό. Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους Άγιους, καθώς μόλις στο 8′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσέλιος για μαρκάρισμα (ήταν τελευταίος παίκτης). Ο Θησέας παρότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές απείλησε με ωραίο σουτ του Γεωργάτου, αλλά ο γκολκίπερ Μπλάνας με δύσκολη επέμβαση του είπε όχι. Η Λούτσα έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα κυκλοφόρησε τη μπάλα, είχε την υπεροχή και απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, με τον Θησέα πάντως να κάνει καλό ματς τακτικά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (66′), όταν με την επιμονή του κινητικού Ζιάγκου ο οποίος πάλευε όλες τις φάσεις ήρθε ένα μαρκάρισμα, με τον Παπαδιώτη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μαγγίνας ωστόσο που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον κορυφαίο του γηπέδου Μπλάνα και το 0-0 παρέμεινε. Στο τελευταίο διάστημα το ματς άνοιξε, χάθηκαν ευκαιρίες τόσο από την πλευρά του Θησέα με τους Μαγκουσοχατζάκη – Ζιάγκο, όσο και από την Αρτέμιδα, η οποία στο φινάλε λίγο έλειψε να κλέψει το ματς με σουτ του Βαλσαμογιάννη!

***Ο ΑΟ Άρτεμις εξέφρασε παράπονα για τις διαιτηκές αποφάσεις του Παπαδιώτη.

***Από τον ΑΟ Άρτεμις ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Θησέα για την άψογη φιλοξενία και ευχήθηκαν καλή συνέχεια.

Διαιτητές: ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ Χ., ΜΑΚΡΗΣ Α., ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Α.

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μηναδάκης, Νικολέας, Μαγγίνας, Τσέλιος, Μαγκουσοχατζάκης, Δημητρίου (46′ Χατζόπουλος), Νικηφοράκης, Λαγός (15′ Μαντόπουλος), Γεωργάτος (46′ Ρακιπλάρι), Ζιάγκος.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπλάνας, Μωυσιάδης (55′ Κόλλιας), Καζάλας, Βετουλαδίτης, Κολάγκι, Έρβις, Ράσα, Διαμάντης (75′ Βαρσαμογιάννης), Φυτιλής (65′ Κανάκης), Τσουκαλάς, Μυρτάι.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Μαύρος Αετός-Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας 1-2

Abola Team 3

Ο ΑΟ Κρυονερίου για την τιμωρία της ομάδας από την Πειθαρχική Επιτροπή

Abola Team 3

Το πρόγραμμα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ

Τάσος Ζαφειρίου