free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα τα Καλύβια

Με γκολ του Καρελιώτη η ομάδα του Παντελή Βασιλακόπουλου επικράτησε 0-1 του Παθιακάκη

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ 0-1

Με μεγάλο διπλό απέδρασε από το γήπεδο του Αγίου Στεφάνου ο ΠΑΟ Καλυβίων! Το δυνατό σύνολο του Παντελή Βασιλακόπουλου, σε ένα ματς με τέσσερις αποβολές (δύο για κάθε ομάδα), επικράτησε 0-1 του επίσης ισχυρού Παθιακάκη και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη, πήγε στο πάθος και τελικά οι φιλοξενούμενοι βγάζοντας ψυχή στην επανάληψη βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Καρελιώτη. Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία τους, ωστόσο εξέφρασαν προβληματισμούς για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις…

Ο Παθιακάκης ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα, με τα Καλύβια να παίζουν έξυπνα και να κλείνουν σωστά τους χώρους. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να απειλούν σε μια-δύο περιπτώσεις, αλλά τους Καλυβιώτες να αγγίζουν το γκολ στο 30′ με κεφαλιά του Οικονομίδη.

Στο 55′ είχαμε την πρώτη αποβολή, όταν ο Κόκκας είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Τσώκο υποπίπτοντας παράλληλα σε πέναλτι. Ο Καρελιώτης ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Μεϊντάνη και άνοιξε το σκορ. Στο 65′ ήρθε η δεύτερη αποβολή, αυτή την φορά για τα Καλύβια, με τον Λευθεροχωρίτη να βέπει δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα. Πέντε λεπτά μετά αποβλήθηκε για τον ίδιο λόγο και ο Καραγιάννης, ενώ στο 75′ ο Αντεριώτης είδε σωστά απευθείας κόκκινη για εξύβριση διαιτητή. Ο Παθιακάκης τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο διάστημα, απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τους Ιορδανίδη – Τασιούδη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

***Από τον Παθιακάκη εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για διαιτητικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 0-0 για χέρι αμυντικού, για αποβολή στον Οικονομίδη που φαίνεται -σύμφωνα με τους γηπεδούχους- να χτυπά αντίπαλο, αλλά και για την φάση της αποβολής του Κόκκα (εκτιμούν πως έπρεπε να δει κίτρινη και όχι απευθείας κόκκινη).

Διαιτητές: Μπερέτας, Μετακίδης, Φωστέρης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Αντεριώτης, Μπούτιβας (75′ Φώτικας), Κόκκας, Ντρένοβα, Τασιούδης, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας, Αγγελίνας, Γιώτης (60′ Ιορδανίδης), Ασημάκης.

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Τσουνάκης, Καραγιάννης, Τραϊτοράκης, Χριστόπουλος, Λευτεροχωρίτης, Κετέογλου (35′ Ντίνος), Μάτι, Χάσκα, Οικονομίδης (28′ Τσούνης), Καρελιώτης, Τσώκος (80′ Χασουράκης).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Μεγάλο διπλό στο Λαύριο ο Σαρωνικός!

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών 2-1 το Κρυονέρι

Abola Team 3

ΕΠΣΑNA: Τα σημερινά αποτελέσματα (17/12/22)

Abola Newsroom