free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Μπορούμε ακόμη καλύτερα»

Σίγουρος για τις δυνατότητες της Αγίας Ελεούσας παρουσιάστηκε ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στον απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Αγία Ελεούσα χάρη στην επικράτησή της επί της Λαύρας Αργυρούπολης με 2-0

 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στη φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη διαρκή ανοδική πορεία της.

 

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Τάκη Γιαννόπουλου:

 «Πετύχαμε μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως η Λύρα Αργυρούπολης. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη εικόνα των παικτών μου. Σίγουρα όταν κερδίζεις τα πάντα τα αντιμετωπίζεις με περισσότερη ηρεμία. Ο αντίπαλός μας, ήρθε με καθαρά αμυντικογενείς προσανατολισμούς και μας δυσκόλεψε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να  «ξεκλειδώσουμε» την άμυά τους,να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ . Η ψυχολογία μας ανέβηκε κατακόρυφα, ενώ στη συνέχεια δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, ώστε να φτάσουμε τον δείκτη του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα. Αισιοδοξούμε και θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα».

 

 

 

 

Related posts

Φουλ για άνοδο τα Πετράλωνα, 3-1 εκτός τον Αγ. Θωμά

Abola Team 3

Ανακοίνωσε τον Θεόδωρο Βασιλάρη η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Με την ίδια σοβαρότητα»

Kώστας Παλαιολόγος