free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν ο Γαλανόπουλος από τον ΠΟΨ

Λύθηκε η συνεργασία της ομάδας του Ψυχικού με τον έμπειρο μέσο Γιώργο Γαλανόπουλο

 

 

 

 

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΟΨ ο Γιώργος Γαλανόπουλος. Η διοίκηση των πρασίνων έλυσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος είχε αποκτηθεί πριν από μερικές εβδομάδες με πολλές αξιώσεις να τον συνοδεύουν, ωστόσο, η διαφορά φιλοσοφίας που χώριζε τις δύο πλευρές οδήγησε στο διαζύγιο. Με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας. 

Ο Πρόεδρος Γιάννης Πετρίδης κληθείς να σχολιάσει  το σκεπτικό της απόφασης, τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο τα εξής: 

«Τηρούμε ευλαβικά τη φιλοσοφία που μας χαρακτηρίζει ως σύλλογο και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να την αλλάξουμε για κανένα  ποδοσφαιριστή» αρκέστηκε να σχολιάσει ο διοικητικός ηγέτης του ΠΟΨ. 

Όσον  αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο ΠΟΨ πήρε σημαντικό βαθμό στην Αργυρούπολη χάρη στο 1-1 κόντρα στον φορμαρισμένο ΑΟΝΑ, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Με τον διοικητικό ηγέτη να τονίζει τα εξής: 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνολική μας εμφάνιση κόντρα σε μία πού καλή ομάδα, όπως είναι ο ΑΟΝΑ.  Στο δεύτερο μέρος δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα κα μάλιστα θα μπορούσαμε να φύγουμε ακόμη και με τη νίκη, αφού είχαμε δοκάρι με τον Σωτήρη Λεοντίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους ανθρώπους του ΑΟΝΑ για την άριστη φιλοξενία τους. Να ξέρουν ότι θα ανταποδώσουμε στο αντίστοιχο παιχνίδι του δευτέρου γύρου».

 

 

 

Related posts

Ήττα αλλά πρώτος ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης

Με τριάρα η Μεταμόρφωση!

Abola Team

Ιωάννου: «Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος