free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πάτησε» κορυφή ο Πανηλειακός!

Στο  τοπικό ντέρμπυ με τον ΠΑΟ Βαρδας, η ομάδα του Αλέξανδρου Ματζούνη κατάφερε να πετύχει την δεύτερη συνεχή νίκη της, αγκαλιάζοντας έτσι μια θέση στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με άλλες 4 ομάδες σε ισοβαθμία (6 βαθμοί).

 

 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 3-2

Ο Πανηλειακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να κυριαρχήσει από την αρχή και ευτύχησε να δει «τέρμα» στο 22’ με γκολ του Μπαρμπαρούση.

Στο 32’ έγινε η ισοφάριση για τον ΠΑΟ Βάρδας με τον Γούρμο.

Η ομάδα του Πύργου όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Στο 36’, ο Παναγόπουλος με προβολή σημείωσε το 2-1! Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου ο Αντωνόπουλος «εκτόξευσε» στα δυο τέρματα διαφορά, πετυχαίνοντας το 3-1!

Η επανάληψη βρήκε τη φιλοξενούμενη ομάδα να σημειώνει ένα ακόμη γκολ στο 59΄με τον Μικελατο, κάνοντας το 3-2 και δίνοντας ελπίδες για «ανάκαμψη», μα χωρις να το πετυχαίνει.

Τελικό σκορ 3-2.

 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Αλέξανδρος Μαντζούνης): Καπετανάκης, Καμβύσης (63′ Διαμαντόπουλος – 82′ λ.τρ. Βουργουντζής), Αντωνόπουλος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωσταντακόπουλος (63′ Πλαστουργός), Μπαρμπαρούσης, Παναγόπουλος (79′ Π. Τσίγκρηλας), Σταθάτος.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Χρήστος Κουτσούμπας): Κωνσταντινόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος (72′ Βρεττάκης), Δημήτρ. Νικολόπουλος, Πέκεζ, Περ. Πολίτης, Γιώρ. Πολίτης, Ντόμας (71′ Σώκαλης), Θανάσ. Νικολόπουλος (46′ Μπούνας), Αγουρίδης, Γούρμος (46′ Μικελάτος),

 

 

Related posts

Πανναξιακός: Έγινε πατέρας ο διοικητικός παράγοντας, Μιχάλης Αγγελής!

Γιώργος Ανανίδας

Α.Ε. Μυκόνου: Οι ευχαριστίες των παικτών προς τον πρόεδρο, Αλέκο Κουκά

Γιώργος Ανανίδας

Τέλος ο Παπασπύρου από την Παλλήνη!

Abola Team