free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Λύγκος: «Οι άνθρωποι του Ερμή ταιριάζουν στη φιλοσοφία μου»

Στους λόγους που τον εξώθησαν στην απόφαση να αναλάβει τα ηνία του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Λύγκος

 

 

Ο Βαγγέλης Λύγκος αποτελεί τον νέο τεχνικό καθοδηγητή του Ερμή Ηρακλείου.

 

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες  του φιλόδοξου σωματείου των βορείων ποαστίων και πλέον ευελπιστεί να οδηγήσει την καινούρια του ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

 

Ο Λύγκος, που έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία σε Χαλκηδονικό και ΑΕ Μεταμόρφωσης στις πρώτες του δηλώσεις που παραχώρησε με την ιδιότητα του προπονητή του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου έδειξε τρομερά ορεξάτος για σκληρή δουλειά, ενώ αναφέρθηκε στους τομείς, που τον ώθησαν να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

 

 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την νέα σελίδα που άνοιξε σητν προπονητική μου διαδρομή.

Αναλαμβάνω μία ομάδα, που είναι πολύ νοικοκυρεμένη και λειτουργεί πάνω σε πολύ σωστές δομές και πλαίσια, που ανάγονται στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Οι παράγοντες του Ερμή ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία μου και αυτό το στοιχείο μου έδωσε τη δυαντότητα να πω αμέσως το «ναι» στην πρόταση που μου έκαναν» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Λύγκου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της νέας του ομάδας αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

 

«Υπάρχουν κάποιοι στόχοι που έχουμε στην άκρη του μυαλού μας, ωστόσο, θεωρώ ότι το προτιμότερο τη δεδομένη στιγμή είναι να δουλέψουμε σκληρά και μέσα στον Νοέμβριο να δούμε πού ακριβώς βρισκόμαστε, αλλά και να είμαστε σε θέση να μιλήσουμε πιο ξεκάθαρα για στόχους».

 

 

 

 

Related posts

Ντέτσικας: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Νιώθουμε περήφανοι για την ομάδα μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Ένωση Βοτανικού 3-2 τον Φοίνικα Καλλιθέας

Abola Team 3