free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να γίνει ένα ντέρμπι αντάξιο των δύο ομάδων»

Την ευχή να διεξαχθεί ένα όμορφο ντέρμπι κόντρα στον Φωστήρα αντάξιο της δυναμικής των δύο συλλόγων, εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι με τον Φωστήρα κινούνται τα πάντα πλέον στον ΑΟ Χαϊδαρίου. 

Άπαντες στο στρατόπεδο της φιλόδοξης και ιστορικής ομάδας των δυτικών προαστίων έχουν επικεντρωθεί στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι, που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι γιγάντων, εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το παρελθόν τους με θητεία ετών στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Η ψυχολογία όλων είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο κι αυτό απορρέει από τις τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ΑΕ Χαλανδρίου, Χολαργό και Πανερυθραϊκό, που έφεραν την ομάδα ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ,.

 

Ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την αναμέτρηση:

 

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον Φωστήρα, Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα με τρομερή ιστορία και brand name. Όμως ιστορία διαθέτει και η δική μας η ομάδα και από την πλευρά μας θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για τη νίκη. Αυτό που είναι ευχής έργο είναι να γίνει ένα ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής των δύο ομάδων και να ευχαριστηθεί θέαμα ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει».

 

 

Related posts

Αναρρώνει ο Κυριακόπουλος στο Φωστήρα Ηλιούπολης

abola10

Έμεινε όρθιο στο Χολαργό το Ρουφ!

abola10

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ 1–1

abola10