free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Πάμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη!»

Το σύνθημα για νίκη επί του Ολυμπιακού Λιοσίων έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από τη σπουδαία σε αξία νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί του ΑΟ Περιστερίου ολοκληρώνει ο Ήφαιστος Περιστερίου την προετοιμασία του για τις ανάγκες του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

 

Άπατες δείχνουν αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού Λιοσίων, το οποίο θα πιστοποιήσει τη σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας, αλλά παράλληλα και θα αναδείξει τις αρετές που χαρακτηρίζουν το σύνολο της δυτικής όχθης,.

 

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο στρατόπεδο των «ροσονέρι», είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Τρανού:

 

«Προερχόμαστε από μία πολύ καλή και δίκαιη νίκη κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου, η οποία μας έδωσε ψυχολογική ώθηση.  Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων, η οποία εκτιμώ ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος και μάλιστα στην έδρα του παρουσιάζεται τρομερά δυνατός.

  Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τόσο ψυχολογικά, όσο πνευματικά και σωματικά αποσκοπώντας να φανούμε ανταγωνιστικοί και με τη διάθεση να τα δώσουμε όλα για τη νίκη.»

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να δημιουργήσουμε ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις»

Αρζένης: «Όταν κοιτάς ψηλότερα δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια…»

Kώστας Παλαιολόγος

Πρώτη νίκη για τον Πανερυθραϊκο

Abola Team 2