free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ 0-3 ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

 

Σ’ ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο  ο «Φονέας» επικράτησε με 0-3 επί  του Χαϊδαρίου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα αφού ήταν οι πρώτοι που απείλησαν στο 14’ με σουτ  του Πίσσα που απέκρουσε με υπερπροσπάθεια ο Μίχος.

Άμεση και διπλή ήταν η αντίδραση του Χαϊδαρίου πρώτα στο 16’ όπου ύστερα απο γρήγορο βολέ του Μίχου,ο Τσαγκάρης εκμεταλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Φωστήρα πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.Ύστερα στο 24’ ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ α τετ απέναντι απο τον Παπαδόπουλο,με τον γκολκίπερ του «Φονέα» να τον νικάει.

Στο 28’ αφου δεν σκόραρε το Χαϊδάρι το έκανε ο Φωστήρας.Μετά από ωραία συνεργασία η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ηλιάδη,ο οποίος έπιασε το  αριστερό σούτ κάνοντας εκπληκτικά  το 0-1.

Στο 44’ ο Μουρεζίνης χάνει τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει αφού το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ.

Στο 46’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου, διώχνει σε κόρνερ ο Μίχος.Ο Μαρίνου εκτελεί το κόρνερ βρίσκωντας τον Πίσσα,ο οποίος με κεφαλιά «κανονιά» κάνει το 0-2 ολοκληρώνοντας το ημίχρονο ονειρεμένα για το Φωστήρα.

Στο 77’ ο αρχηγός του Φωστήρα Σίμωσης κερδίζει  με το πείσμα του μια μονομαχία στο σημαιάκι του κόρνερ, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή,βρίσκει τον Ηλιάδη στο πέναλτι με τον τελευταίο να κάνει το 0-3 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

 

Διαιτητικό τρίο: Τσουκαλάς,Ακρίβος,Φωτόπουλος

Παρατηρητης:Βλαστάρας Ιωάννης

 

Χαϊδάρι :(Νίκος Παπαρούνης)

Μίχος,Πλουμάτος(46’ Κοτσολάκος),Αντάλης(73’ Καριμάλης),Μηλιώνης,Κλουβάτος,Καμπεράτζ(66’ Παππας),Τσαγκάρης,Χριστουλής,Παληγεώργιος,Μουρεζίνης( 78’Κοπανάς),Τσιρκινίδης

Φωστήρας: (Γεωργούλης Θύμιος)

Παπαδόπουλος,Κωνσταντινίδης,Ρεμούνδος,Μπένα,Γουλάς,Πανάκης,Ηλιάδης(90’ Αλεξίου),Πίσσας,Σίμωσης(78’Νάστος),Μαρίνου(82’ Τασιούδης),Ασημάκης(86’ Καλλιμούκος)

 

 

Ρεπορτάζ:Μελίτας Ιωάννης

 
 

Related posts

«Τριπλό» χτύπημα με Μιχαηλίδη, Βουρλή και Ευαγγέλου ο ΑΟ Ιλίου

Kώστας Παλαιολόγος

Κιλιμτζίδης: «Οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παναγιώτου Μάριος (Ρουφ): “Μπορούσαμε τη νίκη”

abola10