free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Σπουδαίο κατόρθωμα, ο παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη σπουδαία επιτυχία επί του Αγίου Δημητρίου απένειμε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς

 

 

 

 

 

Αίσθηση σ’ ολόκληρη την ποδοσφαιρική Αθήνα προκάλεσε η σπουδαία σε αξία εκτός έδρας επιτυχία της Νίκης Αλίμου επί του πρωτοπόρου Αγίου Δημητρίου με 2-1.

 

Οι νεοφώτιστοι αποδίδοντας εξαιρετικά εγκλώβισαν τον σπουδαίο τους αντίπαλο και τον υποχρέωσαν στη πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας παράλληλα την παρθενική του νίκη στον φετινό μαραθώνιο του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο αρχιτέκτονας του θριάμβου Νίκος Μανωλάς έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν:

 

«Πετύχαμε ένα πολύ σπουδαίο κατόρθωμα, αφού αναγκάσαμε τον Άγιο Δημήτριο στην πρώτη του φετινή ήττα. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αφού κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια μία ομάδα, με την ιστορία και τις φιλοδοξίες του Αγίου Δημητρίου, αναδεικνύοντας το πληθωρικό τους ταλέντο. Θεωρώ ότι η αήττητη πορεία των τριών προηγούμενων αγώνων και πολύ περισσότερο η συνολική μας απόδοση  αποτελούν προάγγελο αυτού που θα συνέβαινε σε κάποιο από τα προσεχή μα ςματς. Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες μου μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και με το πάθος, που επιδείκνυαν, έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη. Δεν πτοηθήκαμε ούτε όταν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ. Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος κάναμε την απίστευτη ανατροπή» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού ηγέτη των «κυανόλευκων» Νίκου Μανωλά, για να προσθέσει:

«Θεωρώ ότι κλειδί στην εξέλιξη του αγώνα διαδραμάτισαν οι αλλαγές των Μανωλά και Αράπη. Με την εμπειρία και την ποιότητά τους, μας έδωσαν ξέφρενο ρυθμό και ουσιασιτκά εγκλωβίσαμε τον αντίπαλό μας φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανατροπή και τη σπουδαία νίκη, η οποία μα παρέχει τη δυνατότητα να ατενίσουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία»

 

 

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους μικρούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Ιπποκράτης 1-0 την Άμιλλα

Abola Team

Ισοπαλία στο Ίλιον

Βασίλης Θεόκλητος