free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη

Στην αξία του θριάμβου επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α‘ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτο το Παλαιό Φάληρο, με την πολύ σημαντική του επιτυχία κόντρα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 2-0.

Απέναντι στο νεοφώτιστο και ιδιαίτερα ενθουσιώδες συγκρότημα των βορείων προαστίων οι «κυανόλευκοι» ανέδειξαν πτυχές της ποιότητάς τους φτάνοντας , ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα, όπου και σημείωσαν τα δύο τέρματά τους.

Με τον τεχνικό Γιάννη Γαζή να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του:

 «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα και διάθεση των παικτών μου. Πήραμε μία νίκη πολύ σημαντική τόσο από ψυχολογικής πλευρά, όσο και για βαθμολογικούς λόγους απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Η απόδοσή μα ήταν εξαιρετική, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα, όπου βγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες, πετυχαίνοντα δύο γκολ, ενώ δημιουργήσαμε και χάσαμε ορισμένε πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή μας έπεσε κάπως, κάναμε διαχείριση και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Επίσης, θα ήθελα να σταθώ στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο οποίος έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, την οποία θα πρέπει να συνεχίσει να  την υποστηρίζει. Πρόκειται για μία πολύ οργανωμένη ομάδα, η οποία αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με την ίδια ένταση.».

  

 

Related posts

Ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων Αντώνης Παρασκευόπουλος σήμερα στις 9.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων: Η μεγάλη σημασία του εργομετρικού ελέγχου στις ακαδημίες

Γιώργος Ανανίδας

Κουσάνας:«Πρόκληση το ματς με Αγίους Αναργύρους»