free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Είναι θετικό να μη χάνεις στη μέτρια ημέρα σου»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα ακόμη και στη μέτρια ημέρα της, αναφέρθηκε  τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης

 

 

 

Τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα απώλεσαν τα Σούρμενα αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στη δύσκολη έδρα της Διάνα Ηλιούπολης.

 

Oι «ροσονέρι», οι οποίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα έμεινα μακριά από τον εξαιρετικό αγωνιστικό τους εαυτό, που μας είχαν συνηθίσει στο διάστημα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν ακόμη και στη μέτριά τους ημέρα να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να «αποδράσουν» από τη σκληρή έδρα της Διάνα Ηλιούπολης με τον πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές τους, διευρύνοντας το αήττητο.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Μητρούση: «Εκτιμώ ότι η απόδοσή μας συνολικά κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Μπήκαμε μουδιασμένα στο ματς και δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Δώσαμε μέτρα στον αντίπαλό μας, με αποτέλεσμα σε μία από τις φάσεις, που δημιούργησε, να προηγηθεί στο σκορ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κάπως την απόδοσή μας, όχι σε στάνταρ των προηγούμενων παιχνιδιών και τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Είναι θετικό για μία ομάδα στην μέτρια ημέρα της να μη χάνει και από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατάμε την αντίδραση, που δείξαμε. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση την προσπάθειά μας».

Related posts

Γιαννουλάκης (Σούρμενα): “Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”

abola10

Χατζής: Το θέλαμε περισσότερο (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Παρελθόν ο Γιώργος Μητρόπουλος από τον ΠΑΟ Ρουφ

Kώστας Παλαιολόγος