free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με Μπίρη στους 16 ο Άγιος Ιερόθεος

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι Άγιος Ιερόθεος και Άγιοι Ανάργυροι πρόσφεραν ωραίο θέαμα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με γκολ του Μπίρη, παίρνοντας την… ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την πρόκριση για τους ”16” του κυπέλλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Άγιο Ιερόθεο στο 5′ να χάνει τετ α τετ με τον Σουλελέ να σουτάρει και τον Χατζηεμμανουήλ να διώχνει με τα πόδια. Στο 17′ ήταν η σειρά των Αγίων Αναργύρων να χάσουν σημαντική ευκαιρία με τον Μανδύλη να βρίσκει την μπάλα με κοντινή προβολή και να την στέλνει στο δοκάρι. Μέχρι το 30′ η ομάδα του Περιστερίου κινούνταν ελαφρώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Από το 40′ κα έπειτα όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν απειλητικοί τρεις φορές. Στο 43′ ο Λάλα με διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Κοντιζάς σούταρε με τον Ρουμπή να διώχνει και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Γκεμίση να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Ρουμπή να λέει εκ νέου όχι.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν κάπως πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 67′ με το φάουλ του Νικολέτου να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες με το δυνατό σουτ του Σκουμά να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Στο 75′ ο Άγιος Ιερόθεος άνοιξε το σκόρ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λέσι και καρφωτή κεφαλια του ανενόχλητου Μπίρη από το ύψος του πέναλτι για το 1-0. Στο 78′ ο Νικολάτος παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όμως η προσπάθεια του βρίκε στην οριζόντια δοκό. Στο φινάλε η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όταν ο Μανδύλης έκανε μια πολύ καλή σέντρα από τα αριστερά , ο Σκουμάς έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε ξανά στο δοκάρι.

Άγιος Ιερόθεος : Ρουμπής, Σιμάκου (50′ Μανδαμαδιώτης), Χαραλάμπους, Τσατσαρής, Μπίρης, Αποστόλου, Μπαλατσούρας (59′ Νικολέτος), Γκουτσουλάς, Κάτσης (46′ Λέσι), Μπριστογιάννης (46′ Θανόπουλος), Σουλελές

Άγιοι Ανάργυροι : Χατζηεμμανουήλ, Χρόνης (46′ Κόλλας), Μανδύλης, Κουμπαρούλης (28′ Κανελλόπουλος), Μεταλλινός (80′ Νταουτάϊ) Σταυρόπουλος, Λάλα (58′ Σκούμας), Μαρτίνος, Κασβιρόπουλος, Γκεμίσης, Κοντιζάς

Related posts

ΓΣ Καισαριανής: Ανακοινώθηκε ο Μάριος Ζελέκου

Abola Team

Β’ ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου

Ρένος Γιαμπουράς

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (16/12 και 17/12) στην ΕΠΣΑ και της Τετάρτης (13/12)

Abola Team 3