free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανέλαβε ο Κουσάνας τον ΠΑΟ Ρουφ

Ο Γιάννης Κουσάνας αποτελεί τον νέο τεχνικό καθοδηγητή του ΠΑΟ Ρουφ και δηλώνει αποφασισμένος να πετύχει!

 

Αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να αφήσει το δικό του σημαντικό έργο στην νέα του ομάδα, παρουσιάζεται ο Γιάννης Κουσάνας, με αφορμή την ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων του ΠΑΟ Ρουφ,.

Ο έμπειρος αι ιδιαίτερα επιτυχημένος προπονητής, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ αξιόλογη θητεία πεντέμιση ετών στον πάγκο των Τραχώνων, αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης της «Αούστρια» και στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Ανέλαβα μία ομάδα με τεράστια ιστορία και δυναμική, την οποία τη διοικούν άνθρωποι που την υπεραγαπούν με πάθος και αυτό που τονίζω δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά η πραγματικότητα! Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον νέο σταθμό της προπονητικής μου διαδρομής.. Από την πλευρά μου αυτό που έχω να υποσχεθώ, είναι ότι θα δουλέψω σκληρά, ώστε να παρουσιάσω έργο και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να φτάσει στον δρόμο των επιτυχιών, Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ τόσο στο κομμάτι της τακτικής, όσο κυρίως στο ψυχολογκό τομέα. Θα πρέπει οι παίκτες μου να πιστέψουν στις δυνατότητές τους, που είναι μεγάλες».

 

  

Related posts

Ελεύθερος ο Αλέξανδρος Σούφλας από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Θα βρούμε τον δρόμο μας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-0

abola10