free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διπλό «χτύπημα» από Άτταλο!

Τους Καρδαρά και Πάππο πρόσθεσε στο ρόστερ η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας-Δηλώσεις Γαληνού Νικολαΐδη.

 

Σε μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο ΑΟΝΦ Άτταλος με στόχο η ομάδα να δυναμώσει περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας που την περιμένει στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα η διοίκηση Τζέλη προχώρησε στην απόκτηση των Νίκου Καρδαρά και Κωνσταντίνου Πάππου. Ο πρώτος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο δεύτερος είναι 22 ετών και αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή. Και οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τον Άγιαξ Ταύρου.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται το Σάββατο (27/10) τον Φοίνικα Περιστερίου σε ένα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα των φίλων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Νικολαΐδης: Θέμα χρόνου η ανάκαμψη

Μπορεί ο Άτταλος να αγνοεί ακόμα τη νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, όμως, η ομάδα διαθέτει ποιότητα και στις τάξεις του συλλόγου διατηρούν την αισιοδοξία τους για ανάκαμψη, η οποία ευελπιστούν να έρθει από τον αγώνα απέναντι στους Περιστεριώτες.

Εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες ο Γαληνός Νικολαΐδης είναι ο προπονητής του Άτταλου, με την ομάδα να έχει βελτιώσει την εικόνα της και να είναι αήττητη, όμως δεν έχει φθάσει ακόμα στη νίκη μετρώντας τρεις ισοπαλίες.

Παρ’ όλα αυτά ο έμπειρος προπονητής διατηρεί την αισιοδοξία του ότι σύντομα ο σύλλογος θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χωρίς αμφιβολία, το ματς με τον Φοίνικα Περιστερίου είναι δύσκολο. Ευελπιστούμε στην πρώτη μας νίκη, αφού δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα νομίζω γινόμαστε καλύτεροι. Θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να έρθει η πρώτη μας νίκη και ν’αλλάξει πια προς το καλύτερο και η ψυχολογία μας».

Όσο για τις συνθήκες που συνάντησε στον Άτταλο, ο Γαληνός Νικολαΐδης τόνισε: «Η διοίκηση είναι κοντά μας και απαρτίζεται από καλούς ανθρώπους που αγαπάνε πολύ την ομάδα. Υπάρχει πλάνο και σχέδιο για τον σύλλογο να πάει ψηλά. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο και στα πιτσιρίκια και να χτίσουμε μία νεανική, όσο και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστεί».

Related posts

Προπονητής των υποδομών του ΠΟΨ ανέλαβε ο Κυπριανός Ανδρέου

Τζεβελέκας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10

Κοντά στα παιδικά χωριά SOS η Λαύρα Αργυρούπολης

abola10