free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ντούβλης: Ο ΓΣ Αργυρούπολης είναι η ομάδα της καρδιάς μου!

Δηλώσεις στο «ABOLA» παραχώρησε ο έμπειρος μέσος, Σωκράτης Ντούβλης

 

Για… όλους και για όλα μίλησε ο Σωκράτης Ντούβλης! Ο 27χρονος μέσος μετά από… μία γύρα την τελευταία διετία στα γειτονικά σωματεία (ΑΟΝ Αργυρούπολης, Διάνα και Τερψιθέα) επέστρεψε το καλοκαίρι στον αγαπημένο του ΓΣ Αργυρούπολης, εκεί όπου άλλωστε ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έζησε μεγάλες στιγμές!

 

Το «ABOLA» βρήκε τον υψηλόσωμο μεσοαμυντικό στις εγκαταστάσεις της ομάδας της Αργυρούπολης, όπου και συνομίλησε μαζί του για την πορεία που πραγματοποιεί ως τώρα ο σύλλογος, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός πως ο ΓΣΑ, είναι η ομάδα της καρδιάς του!

Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του, ο Σωκράτης Ντούβλης μας ανέφερε: «Σκοπός ανέκαθεν αυτής της ομάδας ήταν να βρίσκεται στην Α’ Κατηγορία. Προσπαθούμε ύστερα από δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε να είμαστε ψηλά και τα πάμε καλά ως τώρα».

Για τον τελευταίο αγώνα με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, ο Ντούβλης υπογράμμισε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κούραση που είχαμε από τον μεσοβδόμαδο αγώνα του κυπέλλου, αφού αρκετοί παίξανε και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίσαμε με μία καλή και αθλητική ομάδα, όπως είναι η Θύελλα, που την αδικεί η θέση στην οποία βρίσκεται και ειδικά στο πρώτο μέρος είχαμε πολλές δυσκολίες. Αλλά μετά το 1-0 διαχειριστήκαμε καλά το ματς και νομίζω πως τελικά κερδίσαμε δίκαια».

Για τον αγώνα που έρχεται για την Ηλιούπολη: «Η Ηλιούπολη είναι ανέκαθεν μία ομάδα που πάντα είναι υπολογίσιμη. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον ίδιο και για το γεγονός πως βρίσκει χρόνο συμμετοχής από την αρχή του αγώνα: «Αρχίζω και βρίσκω ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια. Έκανα όλο το στάδιο της προετοιμασίας και στην αρχή τα πόδια μου ήταν βαριά, αλλά θεωρώ πως τώρα αρχίζω να βρίσκω ρυθμό. Δίνω το παρών σε όλες τις προπονήσεις και θέλω να βελτιώνομαι. Πάντα προσπαθώ να είμαι εργατικός και υπομονετικός»

Τέλος, για το τι σημαίνει γι’αυτόν ο ΓΣ Αργυρούπολης: «Έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα, έχω θυσιάσει πράγματα γι’αυτήν και τη θεωρώ ομάδα της καρδιάς μου! Όμως, πως έπρεπε ν’αλλάξω παραστάσεις γι’αυτό και αναζήτησα την τύχη μου και σε άλλα σωματεία. Απ’ ότι κατάλαβα δεν θα βρω αυτό που θεωρώ ιδανικό στο μυαλό μου και γι’ αυτό γύρισα σπίτι μου με τους φίλους μου και με τις όποιες δυσκολίες που υπάρχουν, όπως άλλωστε και στα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία».

Related posts

Και τώρα… πιάστε τους!

abola10

Παράπονα Τερψιθέας για τη διαιτησία

Τσαβαλιάς: «Καλύτερα που ξεκινάμε εκτός έδρας»

Kώστας Παλαιολόγος