free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης και αστοχία έκριναν το ντέρμπι!

Σε ένα ωραίο ματς με πολύ καλό ρυθμό, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, Ηλιούπολη και ΓΣ Αργυρούπολης έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν…χέρι – χέρι στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ!

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-0

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο γειτονικό ντέρμπι Ηλιούπολη και ΓΣ Αργυρούπολης μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, αφού στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ απειλητικοί στην κόντρα, όμως, στο δεύτερο μέρος η κατάσταση άλλαξε άρδην και ειδικά μετά το 60’ οι γηπεδούχοι σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουν. Όμως, πότε η αστοχία των ποδοσφαιριστών του Γαλάνη και πότε ο Παγούδης, κράτησαν στο μηδέν τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι και ζητάνε ένα πέναλτι στο 70’.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως οι «πορτοκαλί» έπαιξαν και για τον αρχηγό τους, τον Δρακοντίδη, ο οποίος θρηνεί την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Καρατζίκας, Αραβίδης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Κοντούρας, Μέλης, Γιαννόπουλος (80’ Σαμπάνης), Κωνσταντόπουλος, Καζάκου, Γεωργιάδης, Γάγγος, Αγκόλι, Σακελλαρίου (59’ Δημητρόπουλος), Λεβέντης, Ορφανός (71’ Ζαγοριανός)

ΓΣΑ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Μεντόλι, Παπαντωνάκης, Χιόνης, Γιαννίκος, Κορκολής (74’ Κακούτης), Λεβέντης, Υφαντής, Σαραντινός (46’ Κοκκινέλης), Γκρεβτσίδης (88’ Κοτόπουλος), Ξενιτόπουλος (63’ Σφακιανάκης)

Related posts

Σμυρνής: «Ευχαριστημένος μόνο από τον βαθμό»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team

Τέλος ο Χατζηράπτης από τη Δόξα Βύρωνος

abola10