free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής»

Στο πάθος και τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που έβγαλαν οι παίκτες του στην εκτός έδρας νίκη τους επί του Καματερού στάθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

 

Την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών επιβεβαίωσε στο έπακρο η Λυκόβρυση με τη σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί του Καματερού με 2-1.

Ο νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων με .. κεκτημένη ταχύτητα από την ευρεία νίκη με 3-0 επί του Αγίου Δημητρίου και με την ψυχολογία στα ύψη, όχι απλά κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, αλλά με τρομερή προσήλωση και πάθος κατάφερε να φύγει με το διπλό στις αποσκευές του και να βελτιώσει αισθητά τη βαθμολογική του θέση.

Η εν γένει εικόνα και η αγωνιστική προσήλωση στο πλάνο, επέφεραν την απόλυτη ικανοποίηση του προπονητή Κώστα Ιωάννου, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

 

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχουν καταφέρει. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου. Οι ποδοσφαιριστές μου κατέθεσαν ψυχή, έβγαλαν τρομερό πάθος και έδειξαν απίστευτη προσήλωση κόντρα σε μία ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί και αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο και με την ίδια φιλοσοφία Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να οριστικοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν την παραμονή κι εν συνεχεία να ψάξουμε την καλύτερη δυνατή πορεία.»

 

Related posts

Το έκαψαν στην φιέστα ανόδου των Πετραλώνων που έγραψαν ιστορία-Πρώτος παίκτης σε συμμετοχές ο Άγγελος Χατζημιχάλης

Abola Team 3

Ξενάκης (Αγ. Ελεούσα): “Πολύ κακό αποτέλεσμα για μας”

abola10

Τζώτζης: «Πάση θυσία νίκη με Κεραυνό Γλυφάδας»

Kώστας Παλαιολόγος