free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ενίσχυση με Άγγελο Χρόνη η Αναγέννηση Πετρούπολης

Στην απόκτηση του 31χρονου επιτελικού μέσου Άγγελου Χρόνη προχώρησε η Αναγέννηση Πετρούπολης

 

 

 

 

 

Την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης συνεχίζει ακάθεκτη η Αναγέννηση Πετρούπολης προσβλέποντας στη δημιουργία ενός ιδιαίτερα ισχυρού συνόλου, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο οι ιθύνοντες του φιλόδοξου σωματείου των δυτικών προαστίων μετάα πό συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του Άαγγελου Χρόνη.

 

Το νέο απόκτημα της Αναγέννησης Πετρούπολης είναι 31 ετών, και ξεχωρίζει στη νευραλγική θέση του επιτελικού χαφ. Έχει να επιδείξει αξιόλογο βιογραφικό, όπως αναδεικνύει η θητεία του σε συλλόγους όπως ο Άρης Πετρούπολης και ο Αίας Σαλαμίνας κατά το παρελθόν και όλες οι ενδείξεις πείθουν στο συμπέρασμα ότι πληροί τις προδιαγραφές να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή Βασίλη Σκαλτσά.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η Αναγέννηση Πετρούπολης συνέχισε την αξιοζήλευτη πορεία της στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ επικρατώντας με 2-1 του μαχητικού Φοίνικα Καλλιθέας. Η προσοχή όλων πλέον έχει επικεντρωθεί στη προσεχή αανμέτρηση με τον Αττικό, όπου η μάδα θα παλέψει για μία ακόμη νίκη.

Related posts

Ανδριόπουλος: Έτσι θα υπάρξει αναβάθμιση στη Γ’ κατηγορία

Abola Team

Δουγιέκος: «Δίκαια μας κέρδισε ο Προμηθέας, συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκη για το Μαρούσι (2-0)

Abola Team