free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων κόντρα στον Ορφέα»

Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ορφέα Αιγάλεω στάθηεκ ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών συνεχίζει να βαδίζει ακάθεκτη η Κορωνίδα, η οποία θριάμβευσε με 4-1 του ισχυρού Λαρισαϊκού φανερώνοντας πολλές αγωνιστικές αρετές.

 

Το νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου παρουσίασε θέαμα υψηλών προδιαγραφών, αλλα΄ακι αρκετά ικανοποιητικά δείγματα σκοραρίματος γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημε΄νο τον τεχνικό Γιάνη Καπράλο, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του:

 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Λαρισαίκό. Παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα εύστοχοι, κάτι που ανταποκρίνεται από το τελικό σκορ, ενώ βγάλαμε πολλές όμορφς συνεργασίες. Γενικότερα πάντως εκτιμώ ότι το εύρος του σκορ αδικεί τον Λαρισαϊκό, ο οποίος προσπάθησε αρκετά και έχασε και αυτός με τη σειρά του ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Κορωνίδας, για να αναφεθεί στη συνέχεια στη αποβολή του Γιώργου Δαλακά:

 

«Μοναδικό μελανό σημείο από το ματς κόντρα στον Λαρισαϊκό ήταν η αποβολή του Γιώργου Δαλακά. Θα πρέεπι να διαχειριζόμαστε τον τρόπο συμπεριφορά μας, ώτε να μη φτάνουμε στο σημείο ως ομάδα να δεχόμαστε αποβολές. Πλέον η προσοχή μας έχει στραφεί στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ορφέα Αιγάλεω. Ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, στο οποίο θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να πιστοποιήσουμε την καλή αγωνιστική μας εικόνα »

 

   

Related posts

Τριπλό «χτύπημα» από τον Αστέρα Χαϊδαρίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Τίμησε το όραμα ελπίδας η διοίκηση του Χαλκηδονικού

Γιώργος Μανδελένης (Προμηθέας Δάφνης): “Εάν δεν ασχολιόμασταν εμείς, ο Προμηθέας θα χανόταν σαν ομάδα”

Τάσος Ζαφειρίου