free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φυλακούρης: «Τέτοια παιχνίδια μας δίνουν έξτρα κίνητρο»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η μάχη με την Ελευθερούπολη, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ποσειδώνα Γλυφάδας Πέτρος Φυλακούρης

 

 

 

 

Απόλυτα συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι να επανέλθουν το συντομότερο δυνατόν στον δρόμο των επιτυχιων, παρουσιάζονται άπαντες στον Ποσειδώνα Γλυφάδας, ενόψει της επερχόμενης κρίσιμης αναμέτρησης με την Ελευθερούπολη.

 

Στο νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων έχουν συνειδητοποιήσει πλέον ότι το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ιδιαίτερα όταν απέναντί τους έχουν ομάδες με τη δυναμική και την προσωπικότητα μιας ομάδας με τους στόχους και τις φιλοδοξίες της Ελευθερούπολης.

 

Σε αυτό το μήκος κυμαίνονται οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Φυλακούρη, ο οποίο έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα

 

Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δυνατό και απαιτητικό παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σύνολο, το οποίο πρωταγωνιστεί και διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν έντονη τη στόφα του ηγέτη. Τέτοιου είδους παιχνίδια μας δίνουν έξτρα κίνητρο να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για την καθοριστική συνέχεια που μας περιμένει. Προετοιμαζόμαστε με ιδφιαίτερη σύνεση κι έχοντας ξεκάθαρη επιδίωξη να φανούμε ανταγωνιστικοί»,.

 

Related posts

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από Ελευθερούπολη

abola10

Χαραλαμπίδης: «Διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα την αγωνιστικότητά μας»

Καπράλος: «Δυσκολοκατάβλητη η Αλσούπολη»

Kώστας Παλαιολόγος