free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Tα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός της Ελευθερούπολης Γιάννης Χαραλαμπίδης για τη σπουδαία πρόκριση επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου

 

 

Την μίνι έκπληξη του Κυπέλλου πραγματοποίησε η Ελευθερούπολη με τη σπουδαία της εκτός έδρας νίκη – πρόκριση επί της Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 2-1.

 

Μία επιτυχία η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία εάν ληφθεί υπόψη ότι αντίπαλος υπερέχει κατά μίας κατηγορία του συγκροτήματος των βορείων προαστίων .

Με τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Χαραλαμπίδη να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του:

«Πήραμε μία τρομερή πρόκριση. Οι παίκτες μου αποδεικνύουν ότι έχουν πολύ υψηλές φιλοδοξίες, αλλά και νοοτροπία νικητή και αυτό φαίνεται περίτρανα από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν όλα τα παιχνίδια από την αγωνιστική τους συμπεριφορά στο γήπεδο. Η νίκη μας αποκτά ιδιαίτερη αξία εάν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι σημειώθηκε επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου, ο οποίος υπερέχει κατά μίας κατηγορίας από τη δική μας ομάδα. Δώσαμε το 100% των δυνάμεών μας. Είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλό μας και οι παίκτες μου εκτέλεσαν κατά γράμμα όλα όσα είχαμε πει στα αποδυτήρια. Πλέον ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και στρέφουμε την προσοχή μας αποκλειστικά στο πρωτάθλημα».

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Για εμάς είναι το ματς της χρονιάς!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέσσερις αποχωρήσεις στον Ιπποκράτη

Abola Team

Σομπότοβιτς: «Πήραμε μία νίκη που θέλαμε πολύ!»

Abola Newsroom