free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Δρόσης έστειλε στην κορυφή την Κηφισιά!

Σε ένα ματς με φινάλε…  θρίλερ, η Κηφισιά κατάφερε στο τέλος να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Ηλιούπολης και να επικρατήσει με 2-1!

 

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-1

Τι και αν έχανε με 1-0 η Κηφισιά μέχρι το 81’ από την πολύ δυναμική Ηλιούπολη; Με πρωταγωνιστή το Δρόση που πέτυχε δύο τέρματα η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε τελικά με 2-1 και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του Ηρακλείου. Στο 6’ ο Αγκόλι είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι έδειχναν πως θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμα και σε μία μεγάλη νίκη, στην έδρα ενός αντιπάλου που θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τελικά… μίλησε η ποιότητα των γηπεδούχων και ιδιαίτερα του ταλαντούχου Δρόση, ο οποίος με δύο γκολ στο 81’ και στο 91’ χάρισε την πολύ σημαντική νίκη στην Κηφισιά.

 

Διαιτητές: Αλάμπεης, Μπάγιας, Κουντουρέλης

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Αποστόλου (46’ Οκσίσογλου), Έσλερ, Τεγούσης, Στριμμένος (75’ Δρόσης), Γεωργόπουλος, Ρεντζής, Πρίτσας, Παπαδόπουλος (61’ Τζέλης), Γκούμας, Χρονακόπουλος (46’ Καπλάνης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Λαμπρόπουλος, Τριάντης, Γιαννόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καζάκος, Γεωργιάδης, Γάγγος, Αγκόλι, Σακελλαρίου (84’ Μέλλης), Λεβέντης, Ορφανός (65’ Δημητρόπουλος).

Related posts

Παπαρούνης: «Αυτή η νίκη, είναι αφιερωμένη στη διοίκηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί!»

Kώστας Παλαιολόγος

Αγγίζουν την παραμονή οι Τράχωνες

abola10