free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Αυτή η νίκη, είναι αφιερωμένη στη διοίκηση»

Στην διοίκηση της ΑΕ Ηρακλείου αφιέρωσε ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης την ευρεία νίκη επί του Κενταύρου Βριλησσίων.

 

 

Την εξαιρετική της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε η ΑΕ Ηρακλείου με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί του Κενταύρου Βριλησσίων με 4-1

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας των βορείων προαστώιν Νίκος Παπαρούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, αφού εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη γενικότερη εικόνα του πδοσοφαιριστών του, δεν δίστασε να αφιερώσει αυτή την σπουδαία νίκη στην διοίκηση, που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα:

 «Κατά γενική ομολογία πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων και πετύχαμε μία νίκη, η οποία θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη αυτοπεποίθησης και την ψυχολογία των παικτών μου. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στη διοίκηση, που βρίσκεται πάντοτε πολύ κοντά μας και φροντίζει να επιλύεοι το οποιοδήποτε πρόβλημα πάει να δημιουργηθεί. Διοίκηση προπονητής και παίκτες συνεχίζουμε με αυτό τρίπτυχο την δουλειά με ξεκάθαρο στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Η προσοχή μας τω΄ρα στρέφεται στην επόμενη πρόκληση που μας περιμένει κόντρα στην Νέα Ιωνία, για τις ανάγκες της οποίας θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται»

 

 

 

 

Related posts

Επέστρεψε ο Μαγαλιός στην Προεδρία της Αγίας Ελεούσας

Kώστας Παλαιολόγος

Με Σούπερ Καλλέργη η Διάνα επικράτησε του Άγιαξ Ταύρου με 2-1

Abola Team 2

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team