free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό, πάση θυσία νίκη με Δόξα Βύρωνα»

Τις βλέψεις του για την καθοριστική συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, εξέφρασε ο τεχνικός του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης

 

 

 

Έγραψε ιστορία ο Γ.Σ. Αργυρούπολης με τη σπουδαία του πρόκριση επί της Νέας Ιωνίας με 1-0 στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικά έφτασε στη νίκη και την πρόκριση στην οκτάδα του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου.

Γεγονός, το οποίο αν μη τι άλλο προσδίδει… αίγλη.

 Ο τεχνικός Γιάννης Λεβέντης έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική πρόκριση επί της Νέας Ιωνίας, η οποία μας δίνει ώθηση για την απαιτητική συνέχεια. Σαφέστατα πρόκειται για μία πολύ σημαντική στιγμή γα την ομάδα μας αφού προκριθήκαμε για πρώτη φορά στην προημιτελική φάση του θεσμού. Θέλουμε να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο στη διοργάνωση του Κυπέλλου και να πιστοποιήσουμε τη συνολική φετινή μας πολύ καλή παρουσία.

Πλέον η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην επερχόμενη αναμέτρηση με τη Δόξα Βύρωνα. Χρειαζόμαστε πάση θυσία τους βαθμούς, ώστε να αποδείξουμε ότι η εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Αγία Παρασκευή ήταν απλά μία κακή παρένθεση».

 

 

Related posts

Σιβελίστας: «Θα χρειαστούμε απόλυτη συγκέντρωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τεράστιο διπλό για τη Δάφνη Π.Φαλήρου

admin

Σταμπουλίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε!»