free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Απανωτά τα προβλήματα για το Θρίαμβο Αθηνών!

Χωρίς οκτώ παίκτες ήταν η αποστολή του ιστορικού συλλόγου στην αναμέτρηση με τη Λαύρα-Εκτός ομάδας έχουν τεθεί οι Αρώνης και Μάντζιος μετά από την απόφαση Κατσάνου!

 

Μάχη με τα… θηρία θα έλεγε κανείς ότι δίνει ο Θρίαμβος Αθηνών και ο Μπάμπης Κατσάνος! Ο πολύπειρος προπονητής ανέλαβε την ομάδα πριν από περίπου ένα μήνα, παραλαμβάνοντας ένα ρόστερ με πολλά προβλήματα το οποίο και προσπαθεί να βάλει σε τάξη!

Και μέσα σε όλα αυτά έχουν κάτσει και οι απανωτοί τραυματισμοί, λες και κάποιος έχει… καταραστεί τους «κυανοπράσινους», με συνέπεια η ομάδα να κατέβει ν’αγωνιστεί στο χθεσινό ματς με τη Λαύρα χωρίς οκτώ παίκτες και με αποστολή μόλις 14 ποδοσφαιριστών!

Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι Νίκος Σκαρλάτος (κάταγμα), Σπύρος Τοτάζι (κάκωση), Λεωνίδας Σπυρής (κάταγμα), Σωτήρης Κουτρούλης (εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις), Γιώργος Μάρκος (θλάση) και τέλος, ο Ιωάννης Κρεμίτσας.

Μέσα σε όλα αυτά το πλήγμα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, αφού μετά από την απόφαση του Μπάμπη Κατσάνου οι Αρώνης και Μάντζιος τέθηκαν εκτός ομάδας!

Από εκεί και πέρα από το Θρίαμβο έκριναν σκόπιμο να εκδώσουν την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία και αναφέρουν τα εξής:

«Το ΔΣ του συλλόγου μας και η τωρινή τεχνική ηγεσία πραγματοποιεί μεγάλο και δύσκολο αγώνα, με το υλικό που επιλέχθηκε το καλοκαίρι, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να διορθώσει τα κακώς κείμενα…

Ο κ. Κατσάνος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης (διοίκησης και φιλάθλου κόσμου) και βρισκόμαστε όλοι συμπαραστάτες στο έργο του»!

 

*Στη φώτο: Μόνος κι έρημος στον πάγκο του Θριάμβου ο Μπάμπης Κατσάνος, που από τα απανωτά προβλήματα τραυματισμών δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Related posts

Επιστρέφει στη δράση η Ακαδημία της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου

abola10

Καββαδίας: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και δυναμική…»

Kώστας Παλαιολόγος

«Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με αναπτυγμένη την αίσθηση του γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος