free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με αναπτυγμένη την αίσθηση του γκολ»

Στις πτυχές των τελευταίων εμφατικών νικών αναφέρθηκε ο προπονητής του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Την εκπληκτική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών διεύρυνε ο ΑΟ Ιλίου με το εντυπωσιακό 8-0 επί του Πανθησειακού.

Η ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων μετά το εκκωφαντικό 4-7 επί του Άφοβου Σεπολίων, το οποίο διαμορφώθηκε το τελευταίο επτάλεπτο με τέσσερα τέρματα του Λευτέρη Μάκρα, έδωσε συνέχεια στους … βομβαρδισμούς της προς τις αντίπαλες εστίες, διαλύοντας την ομάδα του Θησείου! Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, επίσης περνάει το γεγονός ότι ο Λευτέρης Μάκρας πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο «καρέ» του, αναδεικνύοντας πτυχές της εκτελεστικής του δεινότητας, αλλά παράλληλα και το απίστευτο φορμάρισμά του.

Ο προπονητής του νεοφώτιστου συλλόγου Γιώργος Τζώτζης μιλώντας στο «Αbola.gr» επαίνεσε την συνολική προσπάθεια των παικτών του, δίνοντας το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια:

«Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να συνδυάσουμε την νίκη μας με πολλά γκολ και εξαιρετική εμφάνιση. Το θετικό είναι ότι σκοράρουμε συνεχώς και συνδυάζουμε με πολλά γκολ τις καλές μας εμφανίσεις, αφού βγαίνουν στο χορτάρι οι συνεργασίες μας. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του σκόρερ. Στοιχείο το οποίο μας έχει επιτρέψει να διαθέτουμε την καλύτερη επίθεση του ομίλου μ’ ένα γκολ περισσότερο από τα πρωτοπόρα Πετράλωνα» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του ΑΟ Ιλίου για να προσθέσει:

«Το ζητούμενο για εμάς είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να αποδίδουμε όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ξεπεράσαμε την κάμψη των προηγούμενων αγωνιστικών κι αυτό μας βοηθάει να αποδίδουμε καλύτερα».

 

Μαζικές επιστροφές

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία του ΑΟ Ιλίου για το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Άγιο Θωμά το οποίο ακολουθεί μετά τη διακοπή λόγω του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας.

Ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης θα μπορεί να υπολογίζει βάσιμα πλέον στις υπηρεσίες τόσο του Φάνη Καλογερή, ο οποίος αποθεραπεύθηκε, όσο και του Μιχάλη Πυλαρινού,που εξέτισε την ποινή του. Επίσης, στα υπόψη της τεχνικής ηγεσίας συγκαταλέγεται και ο Παναγιώτης Σταματάκης, ο οποίος διευθέτησε κάποια σημαντικά ζητήματα επαγγελματικής φύσης.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος

Σοκ με Θεοδωρακάτο στο Γαλάτσι!

Κώστας