free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Η δυναμική του αντιπάλου δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας»

Στην αξία του θριάμβου απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας

 

 

 

Την εκπληκτική του φετινή πορεία στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Βάρης με την ευρεία του νίκη με 5-1 επί της Τριγλίας Ραφήνας. 

Μία επιτυχία η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των Μεσογείων να διατηρηθεί ακλόνητο στην κορυφή και παράλληλα να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την κρίσιμη συνέχεια.

 

Ο τεχνικός Μιχάλης Κάτσικας, έσπευσε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για τη ευρεία νίκη, αλλά ακι την καταπληκτική τους απόδοση, δίνοντας το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια:

 

«Πετύχαμε μία ευρεία νίκη απέναντι σ’ ένα σπουδαίο αντίπαλο, που διαθέτει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή. Η δυναμική του αντιπάλου προσδίδιε ακόμη μεγαλύτερη αξία σστην νίκη μας,. Ήμασταν πολύ καλύτερο καθ΄’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό αποτυπώνεται από το τελικό σκορ. Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας  όσο και καθοριστικό παιχνίδι, που μας  περιμένει κόντρα στον Παθιακάκη. Μία ομάδα πολύ οργανωμένη. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να συνεχίσουμε τον δρόμο των επιτυχιών».

 

Νέο πρόσωπο για τον Αστέρα Βάρης σε αυτή την αναμέτρηση θα αποτελέσει ο Μάικ Νιούμαν, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

 

 

Related posts

Ανανέωσε και ο Μάναλης με τον Αστέρα Βάρης

Kώστας Παλαιολόγος

Νέος τάπητας και στο γήπεδο της Βούλας!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑNA: Τα σημερινά αποτελέσματα 2/4

Abola Newsroom