free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρχοντάκης: “Μίλησε και ο…μουγκός”!

Λάβρος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Αρχοντάκης μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Αγίου Ιεροθέου!

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κατ’ αρχάς πρέπει να πω ότι ήταν τιμή και χαρά μου που εργάστηκα στον ιστορικό Άγιο Ιερόθεο και να ευχαριστήσω τον κύριο Τσιαμπουρή που με επέλεξε και με πίστεψε, τους τρεις ανθρώπους που κρατούν τη λειτουργία της ομάδας (Τζέμης, Σκαρώνης, Βαφειάδης) και τους παίκτες που πίστεψαν στη δουλειά μας αποδεικνύοντας απέναντι στον πρωταθλητή Αιγάλεω ότι είναι σπουδαία ομάδα.

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχάσω… τα ανθρωπάκια που δίνοντας καθημερινά ρεσιτάλ υποκριτικής έκαναν χθες να μιλήσει και ο… μουγκός.

Δεν πρέπει να ξεχνάνε όμως αυτοί και οι φίλοι τους ότι υπάρχουν προπονητές και παίκτες που έχουν αξιοπρέπεια λέξη άγνωστη γι αυτούς.

Περαστικά και καλή συνέχεια».

Από εκεί και πέρα, με τον Δημήτρη Βαφειάδη στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον, ο Άγιος Ιερόθεος. Ο Βαφειάδης έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και παράλληλα θεωρείται καταξιωμένος γυμναστής.

Related posts

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο

Γιώργος Ανανίδας

Κηφισιά: Προσθέτει ποιότητα στον άξονα, ανακοίνωσε τον Πέτρο Καμινιώτη

Γιώργος Ανανίδας

Μεταγραφή από τον Ολυμπιακό ο Άγιος Ιερόθεος με Παναγιώτη Τσερκώνη

Kώστας Παλαιολόγος