free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νίκη Αρμενικής στο…ξεμούδιασμα με Λαύρα (φωτορεπορτάζ)

Με το γκολ του Παλαμάρη η Αρμενική επικράτησε με 1-0 της Λαύρας σε φιλικό… ξεμούδιασμα που διεξήχθη την Τρίτη το βράδυ στο Αργυρούπολης Β’.

Στα αξιοσημείωτα του φιλικού το γεγονός ότι χρέη διαιτητή είχε ο πρόεδρος της Λαύρας, Βλάσης Ρηγόπουλος, που έδειξε να βρίσκεται σε φόρμα! Μάλιστα δεν έδωσε…ούτε τα σπόρια στην ομάδα του και ήταν ακριβοδίκαιος στα σφυρίγματά του! Όσον αφορά τους δύο προπονητές, Αργύρη Ψαρρό και Δημήτρη Αμπαριάν, δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Μάλιστα ο τεχνικός της Αρμενικής έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και από το καλό passing game των παικτών του.

Από εκεί και πέρα η Λαύρα του Αργύρη Ψαρρού συνεχίζει χωρίς προβλήματα και με την ψυχολογία στα ύψη από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα την προετοιμασία της για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Τερψιθέα, που θα διεξαχθεί στο Ταύρου Β’.

Πιο εύκολο, θεωρητικά πάντα, φαντάζει το έργο της Αρμενικής, που την Κυριακή υποδέχεται τη Θύελλα Περιστερίου και θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του φιλικού.

 

 

 

Related posts

Στο Φοίνικα Περιστερίου ο Λαγός

Abola Team

Τα αποτελέσματα στα πρωινά Κυριακάτικα (28/1) παιχνίδια στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα πρωινά ματς της Κυριακής (14/5) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3