free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε»

Την άποψη ότι η ομάδα του εδικαιούτο την  νίκη κόντρα στον Τριφυλλιακό, εξέφρασε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

 

 

Ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον ισχυρό Τριφυλλιακό αναδείχθηκε η Κορωνίδα σ’ ένα παιχνίδι, που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι.

 

Αποτέλεσα το οποίο απέτρεψε από το νεναικό συγκρότημα του Γαλατσίου τη δυνατότητα να προσεγγίσει ακόμη περισσότερο την κορυφή του τετάρτου συναρπαστικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Η γενικότερη απόδοση της ομάδας, ωστόσο, αφήνει πολλά αισιόδοξα μηνύματα στην τεχνική ηγεσία, δεδομένου ότι η Κορωνίδα είχε στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Θεωρώ ότι σαν μία συνολική αποτίμηση του αγώνα με τον Τριφυλλιακό δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε , βάσει της αγωνιστικής μας εικόνας. Ήμασταν η ομάδα που είχε ξεκάθαρα τις περισσότερες ευκαιρίες και την σαφή πρωτοβουλία των κινήσεων. Ειδικά στο δεύτερο μέρος χάσαμε ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες να «καθαρίσουμε» το ματς, δεν το κάναμε και δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στο επερχόμενο ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα την Πέρα Κλουμπ. Μία ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική, η οποία ισοβαθμεί με εμάς, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι έχει όλα τα φόντα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στον όμιλό μας».

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Μπάμπης Ανταλής και με τη “βούλα” στην ΑΕ Ιλίου

admin

Μαυρίκος: «Να θέσουμε τις υγιείς βάσεις!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μια αγαπημένη οικογένεια ο Γκυζιακός!