free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Κατέθεσαν ψυχή οι παίκτες μου»

Aπόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι στο πανίσχυρο Φωστήρα παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Θανάσης Ζαμπούρας

 

 

 

 

Αρκετά ανταγωνισιτκή παρουσιάστηκε η Νέα Ιωνία απέναντι στον Φωστήρα.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων κοίταξε στα μάτια τον σπουδαίο της αντίαπλο, ο οποίος προπορεύεταις τον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ , αλλά τελικά στο 80’ δέχθηκε  το γκολ, που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση από τον Βαγγέλη Πίσσα.

 

Ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» Θανάσης Ζαμπούρας , ωστόος στις δηλώσεις που παραχώρησε, δεν έκρυψε τη εν γένει ιακνοποίησή του από τη συνολική εικόαν της ομα΄δας του δίνοντας το σύνθημα για μάχη, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που ακολουθεί:

 

«Η δυναμικη του Φωστηρα είναι τεράστια για τα δεδομένα της κατηγορίας και σίγουρα ο Φωστηρας δεν χωράει στη Α Αθηνών.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο σωστοί τακτικά στο αμυντικό κομμάτι καθώς οι χαφ και Η επιθετική τριάδα του Φωστηρα είναι αλλού επιπέδου.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου αφού έκαναν κατάθεση ψυχής στην διάρκεια του ματς. Συνεχίζουμε το πολυ δύσκολο πρόγραμμα μας με το εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αγιαξ Ταύρου.

Μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και σίγουρα θα είναι πολυ δύσκολο.

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αφού είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία και σίγουρα χρειαζόμαστε βαθμούς. Συνεχίζουμε..

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Νίκη που μας οπλίζει με αισιοδοξία»

Kώστας Παλαιολόγος

Γεωργουδάκης Γιάννης | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ (2 γκολ)

admin

Ανανέωσε ο Βασίλης Στασινόπουλος με τον Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος