free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δίκαιη μοιρασιά στου Ζωγράφου!

Αστέρας Ζωγράφου – Παπάγου 1-1

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Παπάγος παρ’οτι προηγήθηκε στο σκορ στο 20’ με πολύ όμορφη κεφαλιά του Ταλιούρα Δ.Στο 27’ ισοφάρισε ο Αστέρας με τον Ηλιόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν  την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να χτυπάνε στην αντεπίθεση.Λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη ο Αστέρας αν ευστοχούσε σε μια απο τις πολλές αντεπιθέσεις που είχε.

Σημαντικές ευκαιρίες έχασε και ο Παπάγος. Στο 42’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταλιούρα Φ. Που απέκρουσε ο Τσαβαρής στο 43’ και στο 71’ πάλι με τον Ταλιούρα που γι ακόμη μια φορά απέκρουσε σωτήρια ο 18χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα Τσαβαρής.

Αστέρας Ζωγράφου (Χερίδης Ι.) Τσαβαρής,Γαλανος,Τσαμουλης,Παπαθανάσης,Εξηντάρης,Βραχίμη,Καραμάνος(56’Μπασινάς),Τσιάκαλος(85’Θεοδώρου),Ηλιόπουλος,Recka(75’Δημητρίου),Qeraj(90’Καλυβάς)

 

Α.Σ Παπάγου (Ντόκος Ι.) Κοραχάης,Νούτσος(80’Λυρος),Ταλιούρας Ν.,Αλεξιάδης,Λιούκας,Γωγιός(52’ Βαρώνος),Καραθανάσης(61’Κατωγιαννάκης),Φατούρος,Κολιάκος(52’Αναστασίου),Ταλιούρας Δ.,Ταλιούρας Φ.

Διαιτητές:Καπίρης,Κονισπολιάτης,Κουτσόγιαννος

Related posts

ΠΑΟΚ ΖΩΓΡAΦOY – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 2-0

abola10

«Έχει πολύ δρόμο ακόμη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Εύκολο πέρασμα Αττάλου από το Χολαργό

abola10