free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιτρινόμαυρο τo ντέρμπι έβαψε ο Φωστήρας!

Σ’ένα κατάμεστο γήπεδο, όπου όλοι ανυπομονούσαν να παρακολουθήσουν το ματς, τους τρεις βαθμούς πήρε ο «Φονέας» που επικράτησε στο σπουδαίο ντέρμπι του Ρουφ.

 

ΡΟΥΦ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-3

Το ματς αυτό αποτέλεσε χωρίς αμφιβολία διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο! Μάλιστα, συγκλονιστική ήταν η παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων που δημιούργησαν μια καταπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα!

Το Ρουφ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι κι έχασε μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 1’ όταν ο Τεττέη βρέθηκε απέναντι από τον Τζαφάι αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Στο 13’ ο Μπένα ανέτρεψε τον Σίμωση μέσα στη μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή Τσουκαλά να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Σίμωσης στέλνοντας τον Κουνάδη από την άλλη μεριά κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 20’ ο Ηλιάδης έχασε καλή ευκαιρία ύστερα από πάσα του Ασημάκη από τα δεξιά. Στο 28’ ο Κωνσταντινίδης εκτέλεσε  το πλάγιο, ο Σίμωσης έκανε την ανάποδη κεφαλιά πάσα, η μπάλα έφτασε στον Ηλιάδη, ο οποίος με όμορφο σουτ έκανε το 0-2. Στο 34’ σουτ του Ζευκιλή για τους γηπεδούχους, μπλόκαρε ο Τζαφάι. Στο 42’ ο τερματοφύλακας του Φωστήρα έκανε γρήγορα το βολέ βρίσκοντας τον Ηλιάδη που ξεμαρκαρίστηκε με καταπληκτική ντρίμπλα, πάσαρε στον Μαρίνου έτοιμο γκολ με τον τελευταίο να μην αστοχεί ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Ρουφ απείλησε με σουτ του Θαναηλάκη στο 51’ με τον Τζαφάι ν’ αποκρούει και πάλι. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια με τον Φωστήρα να πανηγυρίζει την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη του έχοντας πετύχει συνολικά 44 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις 6!

ΔιαιτητέςΤσουκαλάς, Κουντουρέλης, Μητροφάνης

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Κουσάνας): Κουνάδης, Τσινιάς, Χατζηγιαννακός (56′ Ζαχαρόπουλος), Τύρπος, Μπένα, Καρυπίδης (26′ Κολοβός), Θαναηλάκης (72′ Κότσικος), Κολιός, Τεττέη,  Ζευκιλής, Χίος (54′ Χατζηαθανασίου).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Τζαφάι, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Μπένα, Γούλας (88′ Παπαδόπουλος), Πανάκης, Ηλιάδης (85′ Νάστος) Πίσσας (66′ Αλεξίου), Σίμωσης, Μαρίνου, Ασημάκης (79′ Τασιούδης).

 

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Ο Φωστήρας είναι η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο μαχητής Χολαργός ποτέ δεν τα παρατά!

abola10

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team