free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Πήραμε μία σημαντική κι επαγγελματική νίκη»

Στην αξία της νίκης επί του Ιάσονα αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Πανερυθραίκός τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεςι για το 2018, αφού επικράτησε άνετα του ισχυρού και ιδιαίτερα ανταγωνιστικού ιάσονα με 2-0.

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων χωρίς να πιάσει πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών, γεγονός το οποίο «κρατάει] ο προπονητής του Αντώνης Τσιμπα΄κης, ενόψι της απαιτητικής συνέχειας:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία αρκτά δυνατή και ποιοτική οάδα, όπως είναι ο Ιάσονας. Θεωρώ πάντως ότι η νίκη που πετύχαμε ήταν επαγγελματική, αφού η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, αλλά κάναμε καλή διαχείριση του αγώνα. Η απόδοσή μας δεν ήταν ανάλογη με αυτή που πραγματοποιήσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων, σ΄ένα παιχνίδι όπου ηττηθήκαμε, αλλά τώρα ήμασταν πολύ πιο αποτεσματικοί και αυτό είναι που μετράει τη δεδομένη χρονική περίοδο.

 

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχές για καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο και πολύ περισσότεροο σε όλους όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αθήνας,,. Τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές, στους δημοσιογράφους. Γενικά σε όλον τον κόσμο».

 

  

Related posts

Μάνος Τσουτσουδάκης (Χολαργός): “Ο όμιλος κρύβει παγίδες”

Τάσος Ζαφειρίου

Εντυπωσιάζουν τα Μελίσσια!

Abola Newsroom

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team