free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Κλωνάρη τα Σούρμενα

Στην απόκτηση του 23χρονου μέσου Παρασκευά Κλωνάρη προχώρησαν τα Σούρμενα ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Παρασκευά Κλωνάρη πραγματοποίησαν τα Σούρμενα.

 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον Παρασκευά Κλωνάρη, ενισχύοντας σ ε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που τους περιμένει στον δεύτερο απαιτητικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ 

Στο πλαίσιο αυτό, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μητρούση και του Γιώργου Καζαντζή θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Παρασκευάς Κλωνάρης.

 

Ο 23χρονος μέσος που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε για λογαριασμό των Γλυκών Νερών στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ τα βρήκε σε όλα με τους Πόντιους και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας.

 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του πέρα από την ομάδα της Ανατολικής Αττικής ήταν το Καματερό, η Αγία Ελεούσα, ο Ολυμπιακός Λαυρίου και ο Βύζαντας Μεγάρων. Γεγονός το οποίο αναδεικνύει το σπουδαίο του βιογραφικό, όπως φυσικά και το ότι διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από ομάδες που πρωταγωνιστούν.

 

 

Related posts

Μάριος Παναγιώτου | Coach ΠΑΟ Ρουφ: “Ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα”

admin

Εντυπωσιάζουν τα Μελίσσια!

Abola Newsroom

Με επιτυχία η κοπή πίτας της Λαύρας Αργυρούπολης

abola10