free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝON CAMERAVideoΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με επιτυχία η κοπή πίτας της Λαύρας Αργυρούπολης

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα πολυχώρου “Στέκι Πολιτισμού” του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού από 200 και πλέον γονείς αθλητές και φίλους πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λαύρας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση των “βυσσινί”:
“Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού Φώτης Ιασωνίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημ. Αστυνομίας Λάζαρος Τογρίδης, η Πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ Θεοδώρα Γεννηματά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Κύρκος ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδος της Α’ Εκπαίδευσης Βαγγέλης Νικοθώδης και Γιώργος Ζέλιος αντίστοιχα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου Χρήστος Κανελλίδης,ο Επικεφαλής της Παράταξης «Δημοτική Συνεργασία» Χρήστος Κορτζίδης συνοδευόμενος με τον Δημοτικό Σύμβουλο Άρη Σούγιελα, ο επικεφαλής της παράταξης «Ξανά η Πόλη Μπροστά» Κώστας Στέφας συνοδευόμενος με τον Ηλία Φελέκη Δημοτικό Σύμβουλο.
Την Ε.Π.Σ.Α. εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος Παρατηρητών Βασίλης Λαδάς.
Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Βλάσης Ρηγόπουλος, έκανε ένα μικρό απολογισμό, τονίζοντας κυρίως την πολύ καλή δουλειά, που γίνεται στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Ομάδος, καθώς επίσης έκανε αναφορά και για την εξαιρετική πορεία της ανδρικής μας ομάδας.
Μετά την κοπή της πίτας, ο Δήμαρχος απεύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και στη συνέχεια βραβεύτηκαν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση οι αθλητές μας Ζαρίκος Βασίλης, Καλαντζής Αλέξανδρος, Γκίλλ Νίκος και Τερζής Γιώργος. Επίσης βραβεύθηκαν για το ήθος και την προσφορά τους στην Ομάδα μας οι αθλητές μας Πολυμερόπουλος Βαγγέλης, Σκούρας Χρήστος, Κουλουρίδης Τάσος και Χορταριάς Παναγιώτης.
Τέλος αναμνηστικά μετάλλια δόθηκαν στους μικρούς αθλητές μας του τμήματος Κ6 στα γνωστά «Λαυράκια μας» για την ενασχόληση τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.
Η εκδήλωση έκλεισε, με την αναφορά ονομαστικά όλων των χορηγών μας και στη συνέχεια μοιράσθηκαν στους αθλητές και γονείς κομμάτια από την πίτα και δώρα για τους τυχερούς αθλητές που βρήκαν το φλουρί.
Καλή χρονιά σε όλους με Υγεία και επιτυχίες για την Ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ μας”.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2745846342309610&id=100006528121421

Related posts

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Χειρουργήθηκε ο Κακαμπάκος, οι ευχές της ομάδας

Γιώργος Ανανίδας

Τεράστια νίκη: Με γκολ του Πλεξίδα η Αθηναϊδα 1-0 τον Πανερυθραϊκό

Abola Team 3

Οι διαιτητές στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 9/9 και 10/9 για το Κύπελλο και τον αγώνα-μπαράζ στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3