free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Ανάλογη χρονιά επιτυχιών και το 2019»

Το σύνθημα για επιτυχίες και τον νέο χρόνο έδωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

 

Το 2018 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου,. Ο οποίος πανηγύρισε την ιστορική του επιστροφή στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας κατακτώντα ςκαι τον τίτλο του πρωταθλητή στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ , αποδίδοντας μαλιστα πολύ όμορφο κι εκυσιτκό ποδόσφαιρο.

 

Το πρώτο μισό της νέας σεζόν έχει βρει τη νεοφώτιστη ομάδα να πραγματοποιεί μία άκρως ενδιαφέρουσα πορεία , αναδεικνύοντας πτυχές της μεθοδικής δουλειάς σε βάθος που γίνετια απότον τεχνικό Χρήστο Βλάχο και τους άμεσους συνεργάτες του. Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Χρήστος Βλάχος με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου έσπευσε να κάνει τις δικές του επισημάνσεις, εκφρ΄ζοντας τις προσδοκίες του για τον νέο χρόνο που ήρθε:

 

«Ολοκληρώθηκε μια χρονιά η οποία ήταν τέλεια για την ομάδα μας. Στην διάρκειά της πανηγυρίσαμε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία με την κατάκτηση του ρπωταθλήματος, αποδώσαμε όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ εκτιμώ ότι έχόυμε ήδη πραγματοποιήσει μία αξιοσημείωτη πορεία στον μαραθώνιο της Α’ Κατηγορίας, Μακάρι και η νέα χρονιά να είναι ανάλογη χρονιά επιτυχιών»

 

Αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής ενόψει της κρίσιμης συνέχειας άφησε ο Απόλλων Χαλανδρίου στο φιλικό πυ διεξήχθη κόντρα στον γειτονικό Χολαργό, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ.

Related posts

Κιούρκος: «Θα ενισχυθούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ηράκλειο-Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 2-0

Abola Team 3

Με το… καλημέρα έδειξε τα… δόντια του το Ηράκλειο

Abola Team