free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Δυνατό φιλικό με Κηφισιά 2010 για τον Ερμή Ηρακλείου

Γερό τεστ κόντρα στην Κηφισιά 2010 έκλεισε ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου για την Πέμπτη (3/1/19 – 21:00) του Βαγγέλη Λύγκου (φωτό)

 

 

 

Στην ρουτίνα των εξαντλητικών προπονήσεων επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου μετά τη ραστώνη της εορταστικής περιόδου της Πρωτοχρονιάς.

 

Ο τεχνικός Βαγγέλης Λύγκος και οι στενοί του συνεργάτες θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις όποιες αδυναμίες έχουν διαγνώσει το προηγούμενο διάστημα, ώστε να προετοιμάσουν το σύνολο που διαχειρίζονται, με την προοπτική να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατό κι ανταγωνιστικό με την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα κλείστηκε για την Πέμπτη (3/1/2019) ένα πολύ δυνατό φιλικό, αφού ο Ερμής θα υποδεχθεί την κατά μία κατηγορία ανώτερή του Κηφισιά 2010. Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 9 μ.μ., με την τεχνική ηγεσία να έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβεί σε δοκιμές σχημάτων και ρόλων ενόψει πρωταθλήματος. Όπως φυσικά και να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του

 

 

Related posts

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: “Όλοι κοντά μας για την πολυπόθητη νίκη”

abola10

Γαλαξίας-Αρίων 2-0

Abola Team 3

Ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο να … λάμψει ο Αστέρας Χαϊδαρίου!

Kώστας Παλαιολόγος