free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Πρόκληση για εμάς το Κύπελλο»

Στις ιδιαιτερότητες του προημιτελικού Κυπέλλου με την Αγία Ελεούσα αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Ππααρούνης 

 

 

 

Η ανατολή του 2019 φέρνει τον ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος  ΑΟ Χαϊδαρίου να δίνει ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, Οι κυανέρυθροι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή την Αγία Ελεούσα στον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου και άπαντες πλέον ζουν κι αναπνέουν στον … πυρετό της συγκεκριμένης αναμέτρησης 

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη, ο οποίος έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Το μυαλό και η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Αγία Ελεούσα. Ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει πολλές ιδιαιτερότητες λόγω και του τοπικιστικού στοιχείου, Για εμάς είναι τεράστια πρόκληση να προκριθούμε στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλο αγκάθι βέβαια είναι και τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά αυτό είναι θέμα για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για εμάς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε αποφασισμένοι κι έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας».

‘Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που αφορούν την αποθεραπεία του Αντώνη τσαγκάρη, Ο έμπειρος επιθετικός αφαίρεσε τα ράμματα που είχε στο πόδι του από το τροχαίο ατύχημα κι ενσωματώθηκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Από την άλλη πλευρά εκτός πλάνων του Νίκου Παπαρούνη έχει τεθεί ο τιμωρημένος Γιώργος Παληογιώργος. 

 

 

Related posts

ΔΙΑΝΑ… κορυφής!

Abola Team

Μητρούσης: «Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω κόντρα στον ΑΟ Χαϊδαρίου»

Kώστας Παλαιολόγος