21 C
16 Απριλίου, 2024
ΕΠΣΔΑ

Βύζας Μεγάρων: Ανακοίνωσε και Μαζιώτη

Ο Βύζας Μεγάρων μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Λαλαή ανακοίνωσε την Παρασκευή (4/1) και εκείνη του Αλέξανδρου Μαζιώτη. Ο 22χρονος μέσος, έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της ομάδας των Μεγάρων και έχει φορέσει την φανέλα της και όταν αγωνιζόταν στην Β’ εθνική. Επίσης, έχει παίξει στις Παναχαϊκή, ΑΕ Καραϊσκάκης και Ένωση Ερμιονίδας ενώ φέτος, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Ατσαλένιο στην Γ’ εθνική. « Η Διοίκηση του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μαζιώτη. Ο Αλέξανδρος, γνωστός στο φίλαθλο κόσμο του Βύζα, μιας και είναι Μεγαρίτης ποδοσφαιριστής, είναι 22 χρονών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει φορέσει την φανέλα του Βύζα από τα τμήματα των ακαδημιών μέχρι και την Β’ Εθνική. Τελευταίο του πέρασμα ήταν του 2015 όταν ο Βύζας ήταν στην Γ’ Εθνική. Επίσης έχει παίξει σε: Παναχαϊκή, AE Kαραϊσκάκης, Ένωση Ερμιονίδας, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε γεμάτη σεζόν στην ομάδα του Ατσαλένιου στην Γ’ Εθνική», αναφέρει η ανακοίνωση του Βύζαντα.