free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψαν στον Πανιώνιο Καισαριανής οι Πανάκης και Χρυσοχόος

Την επιστροφή τους στον Πανιώνιο Καισαριανής του Παναγιώτη Πρασσά (φωτό) πραγματοποίησαν οι Μάριος Πανάκης και Γιάννης Χρυσοχόος

 

 

 

Τη μεγάλη τους επιστροφή στον Πανιώνιο Καισαριανής πραγματοποίησαν οι Μάρος Πανάκης και Γιάννης Χρυσοχόος. Οι δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προσφέρει στο παρελθόν ανεκτίμητες υπηρεσίες στη φιλόδοξη ομάδα των ανατολικών προαστίων επανήλθαν στον σύλλογο, με την προοπτική να τον ενισχύσουν αποφασιστικά στο φετινό του εγχείρημα, που δεν είναι άλλο από την επίτευξη της ανόδου στην Β’ Κατηγορία. 

Ο 22χρονος Πανάκης ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου Καισαριανής και το προηγούμενο εξάμηνο αγωνίστηκε με τη φανέλα του συντοπίτη Γυμναστικού Συλλόγου και επιστρέφει, ώστε να προσφέρει καίριες λύσεις στο σκοράρισμα για την ομάδα του Παναγιώτη Πρασσά. 

Σε ό,τι αφορά το έτερο απόκτημα, τον 23χρονο Χρυσοχόο καλύπτει πολλές θέσεις στην μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας και επιστρέφει και αυτός από τον Γ.Σ. Καισαριανής.

 

Την πεποίθησή του ότι η ομάδα του έχει όλες τις προσδιαγραφές να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ εξέφρασε στις δηκλώσεις του ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς:

 

«Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με πολλή όρεξη, αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας. Ευελπιστούμε το 2019 να μας δώσει ότι μας στέρησε η προηγούμενη χρονιά και φυσικά αναφέρομαι στο εγχείρημα της ανόδου. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με νίκη επί του Αίαντα Αθηνών την καινούρια χρονιλά, πραγματοποιώντας παράλληλα καλή απόδοση, που θα μας βοηθήσει να μπούμε σ’ ένα  ρυθμό».

 

 

  

 

Related posts

Τσιάκαλος: «Τα μηνύματα που προκύπτουν είναι ενθαρρυντικά»

Kώστας Παλαιολόγος

Βόμβες μεγατόνων η ΑΕ Ιλίου

admin

Ο Εθνικός Αστέρας 4-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Abola Team 3