free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Ανοικτοί λογαριασμοί» στη Νίκαια

 

ΑΟ Χαλκηδών – ΑΕ Περάματος 2-2

 

«Ανοικτούς λογαριασμούς» άφησαν Χαλκηδόνα και ΑΕ Περάματος ενόψει του επαναληπτικού καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με το αυτογκόλ του Μελά Θ. αλλά οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν αρχικά να φέρουν το ματς στα «ίσια» με τον Ναζάρη στο 26’ και να κάνουν και την ανατροπή εννέα λεπτά μετά (35’) με τον Ταμπουράκη. Ωστόσο, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπουζάλης ισοφάρισε για την Χαλκηδόνα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η τελευταία, ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στους πανηγυρισμούς της ισοφάρισης ο Κύριας έκανε άσεμνη χειρονομία στους φιλάθλους της ΑΕ Περάματος. Διαιτητής ήταν ο Κακριδής με βοηθούς τους Παγουρτζή και Κεφαλιάκο.

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Ρετζέπης, Ανδρεάτος (41’ Χατζηπαππάς), Πνευματικός, Κύριας, Μπουζάλη, Κούσιας, Μουστάκας (33’ λ. τρ. Μαμουγιώργης / 55’ λ. τρ. Μανδαμαδιώτης), Μαρούλης, Πλάκας, Σβώλης, Κούρτης (65’ Ζαρκαδούλας)

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Καββαδίας, Ζαχαρόγλου, Μικρούλης, Μελάς Θ., Κουτσογιαννόπουλος,  Νάζαρης, Στάης (75’ Ντέμα), Τάνκα (70’ Φεύγας), Ταμπουράκης (87’ Μελάς Σ.), Αντωνίου (85 Πατέστος) Λαθούρης

Related posts

Νίκη με 1-0 ο Εθνικός στο Κύπελλο με Αμπελακιακό

Abola Team 3

ΕΠΣ Πειραιά: Κλήση Μικτής Νέων

Nάσος Φακίδης

Ποινές από την ΕΠΣ Πειραιά!

Abola Team