free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επένδυση με Ντουλάκη και Παπαλουκά O Άρης Χολαργού

Την απόκτηση των ταλαντούχων Κωνσταντίνου Ντουλάκη και Άγγελου Παπαλουκά ανακοίνωσε ο Άρης Χολαργού

 

 

 

Την προσπάθεια ουσιαστικής του ενίσχυσης με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης, συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης Χολαργού.

Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησε στην  απόκτηση δύο πολύ ταλαντούχων ποδοσφαιριστών . Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Ντουλάκη και Άγγελο Παπαλουκά, οι οποίοι πλέον θα αγωνίζονται με τα χρώματα του φιλόδοξου σωματείου.

Ο Κωνσταντίνος Ντουλάκης είναι 18 χρονών, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Άρη, ενώ φέτος έιχε μεταγραφεί στην Αγία Παρασκευή.

Από την άλλη πλευρά ο Άγγελος Παπαλουκάς ήταν από τους παίκτες που συμμετείχαν στην άνοδο στην Β’ Κατηγορία την σεζόν 2014 – 2015 ενώ έμεινε και την σεζόν 2015 – 2016. Το τέλος της σεζόν πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο Καισαριανής, στον οποίο αγωνιζόταν έως και σήμερα.

 

Άπαντες στους «κιτρινόμαυρους» αναμένουν πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη αγωνιστική σεζόν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο ΑΠΟ Άρης Χολαργού στη περίοδο μεταγραφών του Ιανουαρίου με δύο ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί με επιτυχία στο νεανικό σύνολο της ομάδας μας.

 

Πρόκειται για τους Ντουλάκη Κωνσταντίνο (ετών 18) και Παπαλουκά Άγγελο (ετών 25). Ο Ντουλάκης Κωνσταντίνος υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας την περσινή σεζόν 2017-18 πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ φέτος το πρώτο εξάμηνο είχε μεταγραφεί στην Αγία Παρασκευή. Ο Παπαλουκάς Άγγελος ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές μας που συμμετείχε στην άνοδο στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ τη σεζόν 2014-15, ενώ παρέμεινε και αγωνίστηκε για μία ακόμη χρονιά, ως που μεταγράφηκε στον Πανιώνιο Καισαριανής, όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

 

Το ΔΣ του ΑΠΟ Άρη τους καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ και τους εύχεται καλή σεζόν.

Στο μεταξύ στις 14/1 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του Άρη Χολαργού.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Άρη Χολαργού σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, ώρα 19:00.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Χολαργού στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

 

Με εκτίμηση, το ΔΣ του ΑΠΟ Άρη Χολαργού

 

 

Related posts

Τζεβελέκας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10

Λύγκος: «Προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο»

Kώστας Παλαιολόγος

Προπονητής των υποδομών του ΠΟΨ ανέλαβε ο Κυπριανός Ανδρέου