free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Με συγκέντρωση και πλάνο κόντρα στον Χολαργό»

Στους τομείς που θα αυξήσουν τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Χολαργό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

H επανέναρξη του πρωταθλήματος του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ βρίσκει τον Πανερυθραϊκό να έχει μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πανίσχυρο και ιδιαίτερα φιλόδοξο Χολαργό.

Απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας η ομάδα της Νέας Ερυθραίας οφείλει να φανεί άκρως ανταγωνιστική, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέψει να μπει με το .. δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2019.

Γεγονός το οποίο τόνισε ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Η προσοχή και η σκέψη μας έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Χολαργό. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, με πολλές ιδιαιτερότητες, αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίζουμε τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε αρκετά σοβαροί και με απόλυτη συγκέντρωση και πίστη στο αγωνιστικό μας πλάνο. Θα πρέπει να φανούμε πολύ προσεκτικοί και αποφασιστικοί εάν θέλουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Στα θετικά για τον Αντώνη Τσιμπάκη συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων

 

 

 

Related posts

Αποχωρήσεις στα Σούρμενα

abola10

Τσιμπάκης: «Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1-4: Τα γκολ

abola10